kombajner
Član
Ako je "popio" gorivo znaci da je potonuo na dno, i onda bi pokazao da je rezervoar prazan. Nije nam kolega objasnio koliko mu pokazuje da ima goriva???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Primetio sam da mi merac goriva stalno pokazuje isto.Jel to plovak u pitanju ,kako da to namestim da mi radi kako treba?
Meni je taj merač pokvaren i kaže mi majstor da se to ne isplati popravljati jer se stalno kvarai. kakva su vaša iskusta sa popravkama tih merača/plovaka? Da li se ispravlja to popravljati ili ne, jer stvarno je nezgodno. Imali neko drugo rešenje možda?
Naravno da moze,i kod mene je tako,postavljao sam vec sliku u ovoj temi,samo sad ne mogu da je nadjem.Može i elegantnije od motke - vagres crevo
Zavisi koji je tip.Ne moze bas u svaki rezervoar da se stavi motka
Najbolje je da kupis nov merac. Ja sam kupio nov i za sad radi solidno, mada je daleko od precoznosti. Ono za sta je on dobar je za kakvu takvu orijentaciju kolicine goriva. Jednom me je isprepadao kad je sa polovine za nepun sat malte ne zakucao na 0.
Naravno da moze,i kod mene je tako,postavljao sam vec sliku u ovoj temi,samo sad ne mogu da je nadjem.
Ne ljutim se,naravno Dobro je kad si uspeo da ih nadjesEvo ja ću postaviti tvoje slike, ako se ne ljutiš, jer sam baš danas postavio isti sistem kod mene. Tako da koristim priliku i da ti se zahvalim što si mi dao ideju.
Nisam mogao više da radim u neznanju koliko imam goriva. Dešavalo se da precenim pa ostanem u njivi...