Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
najverovatnije ne koracaju tockovi kako bi trebali,cije gume su napred,a koje nazad?koji su im precnici?1025 kad upalim prednju vucu osecam da trese volan gume su nove prednje i zadnje skinuo sam diferencijal prednji sve je u redu nista nije pokidano
ii jedna slikaDanas 820 u prvoj pripremi sa imt 2.9 daska , dupli rotori , 7kornjacom potrosio 2.5l/kj
Ja imam drugu informaciju, levi se puni preko pretvaraca a desni direkt sa alternatora...@Dragane,taj pretvarac sluzi da sa 12v koje pravi alternator, napravi 24v i puni akumulatore posto su vezani redno(paljenje na 24 v) a taj levi akumulator se cesce prazni i vise trosi jer se samo on koristi za instalaciju i uredjaje koje traktor koristi.(12v)I meni je na 820 to crklo i kad sam hteo da ga zamenim isto su mi rekli da mu je cena oko 65 evra i da cesto crkava.Ja sam to resio tako sto sam ubacio preklopnik paljenja 12/24v, dok dosta ljudi koje znam izbace taj anlaser od 24v i ubace od 12v i tako nastave da rade.Svima koji imaju paljenje na 24 v(original) na rusima, savetujem da s vremena na vreme dopune taj akumulator(punjacem) koji se koristi za instalaciju jer se on ne dopunjava koliko bi trebalo u sistemu sa tim pretvaracem.Duze ce im trajati taj akumulator
Meni crkao na 800 sati, dugo me i trajao ) reko majstoru da ugradimo sklopku, on ni da cuje!Na novom belorusu mi je taj pretvarac crko na 550 radnih sati.Na drugom 820 koji sam kupio polovan je crko na nekih 700 radnih sati.Mislim da im je to jedna glupost sto su ugradili na traktor kada postoji puno boljih,jednostavnijih i jeftinijih resenja.Takodje je glupost sto stator u alternatoru nije ceo potopljen u lak i time ucvrscen vec je samo ubacen u zljebove statora pa od vibracija dodje do ostecenja namotaja,probijanja i pregorevanja alternatora .