b_a_t_a
Član
@ djoker
Svaka cast za izbor.
Svaka cast za izbor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cestitam i ja,pravi izbor,nadam se da ces biti prezadovoljan sa njim kao i jadjoker je napisao(la):Pozdrav ja imam 2 belarusa 1 je 82 a sad sam kupio 1221 novog i cekam lepo vreme da startujem sa njim
taj samRale 83 je napisao(la):Radili neko na brdovitom terenu na stranu da razmenjujemo iskustva.
Iskreno strahme da se neprevrnem razmisljam da stavim jos jedan levitocak ,i
dok god nepredje najizboceniji deo sa leve ili desne strane spoljni deo gume odnosno kao na slici.to je teorija o kojoj se mi drzimo ovde u ovom kraju,mozda nisam upravu!!!Rale 83 je napisao(la):@svolis
uzakje suncemu jos kad ga ubacisu brazdu kadse nagne srce mi samo tuce.
Jel moze damuse uporedi stabilnost sa rakovicom60 ili mi reci koliko stepeni smem daga nagnem pa
da ubacim visak u kabinu smesno al istinito
Rale neznam iz iskustva ali dosta sam usao po nagibima mislim da je to sigurno tako ali naravno netreba se priblizavati bas blizu toj granici jer vec tu igraju ulogu neke stvari pocevsi od prikljucne masine pa goriva u rezervoaru sta ja znam vez...grunt je napisao(la):nebrini za 560 ja sam imao takvo iskustvo,a onu njivu samo matori ore vec 40god ja nesedam,samo gledam kad ce da se izvrne ali nikad nije bilo problema.
Post je spojen: [time]1263060298[/time]_________________________________________________
Meni se rakovica nesvidja po tom pitanju 560 je za nju tata mata za nagibe,vise losih iskustava sam cuo za rakovicu nego za 560 kod mene u seli niko se nije prevrnuo sa 560 a sa rajkom ite kako
tacno slazem se sa ovim~Kiki~ je napisao(la):Težiste se ne računa tako (računaš i kabinu a u kabini je malo tereta ) . Težište kod traktora je negde u visini zadnjeg dif. (najčešće u sredini) .