Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
branko je napisao(la):Mislim da je za naše uslove taj Belorus 1221 najbolji traktor do 130ks, ako se uzme odnos cena/iskoristljivost.
nisi pogresio nista on je naj bolji u toj klasi bolji je i od 892 i 1025 jak je ko mazga a malo trosi i ja imam 952 i prezadovoljan sam sto je naj bitnije ima sporohodni menjac i zato je jak vucem sa njim dve vagonke od sprdnje kipujemo u hodu i iso pun prazan njemu svedno on uvek ide cetvrtom brzom.a jel ravnjak il obican?jstokucha je napisao(la):Zdravo. Nov sam na forumu pa mi ne zamerite ako neku temu koju ste vec razvlacili kao pitu ponovim. Imam 1221 i sad smo kupili 952. Pitam se jesam li pogresio tj. kakva su iskustva sa ovim traktorom. Inace nismo ga kupili za teske radove, u oranju je sada da pokaze sta ima dok je pod garancijom.
ZRENJANINAC je napisao(la):@ Kiraj
nema veze ta ručica sa tim drugi rus ga diže na ler do gore a sve je isto podešeno.Sutra merim pritisak pa tek onda