b_a_t_a
Član
Ja bi pre 892.2 nego 820.2.Treba mi brz traktor za transport i da ima snage da ore sa IMT-om,da ne smetaju jedan drugom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
rile je napisao(la):Taman je tih 10 ks presudno da moze vuci 3 brazde.
b_a_t_a je napisao(la):Pozdrav forumasi.Jedno pitanje za sve korisnike Belarusa.Do sada nisam imao rusa pa trazim savet za 892.2.Da li bi pogresio pri kupovini takvog?Malo da osvezim vozni park.
moja preporuka je 952 ravan mostb_a_t_a je napisao(la):Hvala vam svima sto se trudite da mi pomognete .Bilo je opcija polovno iz uvoza,ali novo je novo.Ipak ce biti 892 ravan most.
kolika je to potrosnja? mislim lit. po kjšandor je napisao(la):b_a_t_a je napisao(la):Pozdrav forumasi.Jedno pitanje za sve korisnike Belarusa.Do sada nisam imao rusa pa trazim savet za 892.2.Da li bi pogresio pri kupovini takvog?Malo da osvezim vozni park.
Ja imam 892 i 1025 . Po meni je 892 mnogo tiši pošto radi na 1800 obr , 1025 radi na 2200 obr i bučan je . Sa oba traktora vučem 3 brazni plug .Sa 892 idem oko 8 km/h a sa 1025 oko 9,5 km/h .Potrošnja je skoro ista.