zzivica
Član
eto niko dosad nije napisao da rus tako malo trosi,mislim svaki ozbiljniji vozac ce imati dobre rezultate,ma bilo koji traktor vozio.zrenjanin koliko sati imaju tvoje ruje i za koje vreme si ih napravio?
2004 godine sam radio jednu parcelu povrsine 70 jutara,duzine 1000 metara a sirine 550 brazda po papirima je imala 70 kj ali smo malo odorali pa sam imao koje jutro vise e ako se tead nisam naorao necu nikad,mislim kako je strava kad imas takvu parcelu necu se za ceo svoj zivot naorati,posto mislim da nikad nisam dobro orao jer stalno mislim da mogu bolje!na toj sam njivi orao kad je bila gusta magla,pa neznam da li vam se desavalo kao meni da nisam znao na koji kraj se nalazim kad okrecem jer koliko je duga i zaboravim odakle podjem ali to mi se samo tu desavalo a orao sam sa 577.
Post je spojen: [time]1250797347[/time]
_________________________________________________2004 godine sam radio jednu parcelu povrsine 70 jutara,duzine 1000 metara a sirine 550 brazda po papirima je imala 70 kj ali smo malo odorali pa sam imao koje jutro vise e ako se tead nisam naorao necu nikad,mislim kako je strava kad imas takvu parcelu necu se za ceo svoj zivot naorati,posto mislim da nikad nisam dobro orao jer stalno mislim da mogu bolje!na toj sam njivi orao kad je bila gusta magla,pa neznam da li vam se desavalo kao meni da nisam znao na koji kraj se nalazim kad okrecem jer koliko je duga i zaboravim odakle podjem ali to mi se samo tu desavalo a orao sam sa 577.