Znam ja da postoje kvalitetniji i bolji traktori od Belorusa ali za nas obične paore da ne kažem smrtnike još uvek su najjeftiniji za održavanje.Ako šta crkne na najlon u Novi Sad i delova koliko hoćeš.Dosta nas paora i sami popravljamo svoje traktore, a još uvek su jedni od njzastupljenijih traktora kod nas,razmenom iskustava rešavamo probleme.(tu nam i forumi popit ovoga dosta pomažu)
Nisam čuo da se neki paor usudio da malo čačka jednog Džondira,Fenda ili Classa (da pravo kažem nisam čuo ni da obični paori imaju ove traktore).
Uglavnom za sada je još rano bilo šta reći jer sam napravio samo 16-17 radnih sati,za sada je sve OK.Posle 50 radnih sati i prvog servisa dobija brazdu pa će mo videti hoće li biti ili
Nisam čuo da se neki paor usudio da malo čačka jednog Džondira,Fenda ili Classa (da pravo kažem nisam čuo ni da obični paori imaju ove traktore).
Uglavnom za sada je još rano bilo šta reći jer sam napravio samo 16-17 radnih sati,za sada je sve OK.Posle 50 radnih sati i prvog servisa dobija brazdu pa će mo videti hoće li biti ili