jestelazar je napisao(la):jel zna neko jel pocelo sklapanje mtz traktora u drapsinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jestelazar je napisao(la):jel zna neko jel pocelo sklapanje mtz traktora u drapsinu.
sima77 je napisao(la):jestelazar je napisao(la):jel zna neko jel pocelo sklapanje mtz traktora u drapsinu.
SaleCar je napisao(la):Nije to se salim malosima77 je napisao(la):jestelazar je napisao(la):jel zna neko jel pocelo sklapanje mtz traktora u drapsinu.
Jel 100% pocelo sklapanje ovde kod nas....?
Ali sta nam to vredi, kada su rezervari povecani i plasticni su sada, prijatelju nije bio dobro stegnut kako trreba i od rada i drmanja se prosekao dole i svih 150litri mu iscurelo putem, nije ni stigao na njivu
da oranjediklofen je napisao(la):Jesi li to oranje tanjirao?
Izgleda vi nemate takvog crnog lepljivog rita, ako ne radis kad je suv ili smrznut onda ostaju iza tebe tragove do kolene.amac86rs je napisao(la):bolje da si saceko i u martu presao setvospremacem ili nekom drljacom
univerzal 453 je napisao(la):trebam kupiti nove prednje gume za traktor 7,5-20 pa me zanima dali neko zna koliko kostaju u rumi
ivan-sakule je napisao(la):Da li neko na mtz 1025 koristi duple tockove?
dukej je napisao(la):Moj komšija.
ivan-sakule je napisao(la):dukej,znas li mozda kakve odstojnike ima
dukej je napisao(la):Nemam pojma (mislim da su fabrički), kad ga vidim slikaću taj detalj.