danger
Član
MONTOYA je napisao(la):pogrešno si čuo
menjač,diferencijal,prednji most i kabina ostaje
a imt hidraulika i motor
na koga se ovo odnosi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MONTOYA je napisao(la):pogrešno si čuo
a imt hidraulika i motor
Attila je napisao(la):koliko je star
Leopard visok, dve brazde...Bubu je napisao(la):Kakav plug je vukao?
Evo drugarov 820 Eurolux juce poceo da lupa u sporim brzinama. Ima celih 2950rh...
Bubu je napisao(la):Kakav plug je vukao?
Evo drugarov 820 Eurolux juce poceo da lupa u sporim brzinama. Ima celih 2950rh...
ajde vas dvojica zakazite duel negde posibajte se pa sta bog da 90% LJUDI NEZANIMA TO VASE PREPUCAVANJEsinisa1979 je napisao(la):vidi ti Rale-decko! mene uopste ne zanima ko je vlasnik traktora! ovaj forum sluzi za to da saznas nesto vise o traktorima,prikljuccima,nacinu obrade zem. itd. a ponajmanje sluzi za proveru vlasnistva pokretnosti i nepokretnosti! za laz ili istinu idi na ''Trenutak istine'' ako te to zanima. mene ne! kada trazim savet-misljenje drugih onda to znaci da mene zanima dali se neki proizvod dobro pokazao ili ne! cisto da me ostali koji su bolje upoznati upozore na dobre i lose strane tog nekog proizvoda. e vidis tako sam ja pisao sta se desava sa rusima kod nas u selu,kao sto su i ostali pisali,ali ne,ti Rale si nasao mene da prozivas da sam korumpiran da kvarim saradnju izmedju RS i Rusije i busas se u prsa kako si patriota i kako se neces povinovati E.U. a vozis mercedesa!? i onda jos ti delis savete za rusa!? pa zasto onda ne vozis ladu? kako tvoje misljenje moze biti objektivno i validno na kraju krajeva? a najveci apsurd je to sto sam mehanicar i odgovara mi sto veci broj rusa! ali ne,po raletu ja sam korumpiran! neka,kupi ga Pajo sam se nudi! I da od sad samo saljem slike sa kvarovima pa nek svako sam odluci sta mu je ciniti.u neke dublje diskusije se necu upustati jer vidim da ne vredi. a za savete cu pitati samo probrane ljude ovog foruma,sto bi svima posavetovao da rade! JEDNA SLIKA-HILJADU RECI.
javite kad je mejdan da dodjem da navijam...zoran kjlajicevo je napisao(la):ajde vas dvojica zakazite duel negde posibajte se pa sta bog da 90% LJUDI NEZANIMA TO VASE PREPUCAVANJEsinisa1979 je napisao(la):vidi ti Rale-decko! mene uopste ne zanima ko je vlasnik traktora! ovaj forum sluzi za to da saznas nesto vise o traktorima,prikljuccima,nacinu obrade zem. itd. a ponajmanje sluzi za proveru vlasnistva pokretnosti i nepokretnosti! za laz ili istinu idi na ''Trenutak istine'' ako te to zanima. mene ne! kada trazim savet-misljenje drugih onda to znaci da mene zanima dali se neki proizvod dobro pokazao ili ne! cisto da me ostali koji su bolje upoznati upozore na dobre i lose strane tog nekog proizvoda. e vidis tako sam ja pisao sta se desava sa rusima kod nas u selu,kao sto su i ostali pisali,ali ne,ti Rale si nasao mene da prozivas da sam korumpiran da kvarim saradnju izmedju RS i Rusije i busas se u prsa kako si patriota i kako se neces povinovati E.U. a vozis mercedesa!? i onda jos ti delis savete za rusa!? pa zasto onda ne vozis ladu? kako tvoje misljenje moze biti objektivno i validno na kraju krajeva? a najveci apsurd je to sto sam mehanicar i odgovara mi sto veci broj rusa! ali ne,po raletu ja sam korumpiran! neka,kupi ga Pajo sam se nudi! I da od sad samo saljem slike sa kvarovima pa nek svako sam odluci sta mu je ciniti.u neke dublje diskusije se necu upustati jer vidim da ne vredi. a za savete cu pitati samo probrane ljude ovog foruma,sto bi svima posavetovao da rade! JEDNA SLIKA-HILJADU RECI.
i ja sam se šalio,inače bi ostavio samo kabinudanger je napisao(la):@montoya
vidim da si ti to shvatio kao ozbiljno,a ja sa samo salio posto je pocelo sa petoletkom itd a ja u sali dodao menjac
Post je spojen: [time]1294291044[/time]_________________________________________________
citaj nekad malo izmedju redova
tesin je napisao(la):javite kad je mejdan da dodjem da navijam...zoran kjlajicevo je napisao(la):ajde vas dvojica zakazite duel negde posibajte se pa sta bog da 90% LJUDI NEZANIMA TO VASE PREPUCAVANJEsinisa1979 je napisao(la):vidi ti Rale-decko! mene uopste ne zanima ko je vlasnik traktora! ovaj forum sluzi za to da saznas nesto vise o traktorima,prikljuccima,nacinu obrade zem. itd. a ponajmanje sluzi za proveru vlasnistva pokretnosti i nepokretnosti! za laz ili istinu idi na ''Trenutak istine'' ako te to zanima. mene ne! kada trazim savet-misljenje drugih onda to znaci da mene zanima dali se neki proizvod dobro pokazao ili ne! cisto da me ostali koji su bolje upoznati upozore na dobre i lose strane tog nekog proizvoda. e vidis tako sam ja pisao sta se desava sa rusima kod nas u selu,kao sto su i ostali pisali,ali ne,ti Rale si nasao mene da prozivas da sam korumpiran da kvarim saradnju izmedju RS i Rusije i busas se u prsa kako si patriota i kako se neces povinovati E.U. a vozis mercedesa!? i onda jos ti delis savete za rusa!? pa zasto onda ne vozis ladu? kako tvoje misljenje moze biti objektivno i validno na kraju krajeva? a najveci apsurd je to sto sam mehanicar i odgovara mi sto veci broj rusa! ali ne,po raletu ja sam korumpiran! neka,kupi ga Pajo sam se nudi! I da od sad samo saljem slike sa kvarovima pa nek svako sam odluci sta mu je ciniti.u neke dublje diskusije se necu upustati jer vidim da ne vredi. a za savete cu pitati samo probrane ljude ovog foruma,sto bi svima posavetovao da rade! JEDNA SLIKA-HILJADU RECI.
Ovo bi bio pravi traktor cak bi mogao i imt da zameni.MONTOYA je napisao(la):pogrešno si čuo
a imt hidraulika i motor
Prokomentarisi, daj svoje misljenje o traktoru...mityoo je napisao(la):Ovom što je parkiran sa leve strane na slici, sam ove nedelje ja vadio mast u operaciji izvlačenja šećerne repe:
dali 82.1 i 820 sa krivim mostom sa istim gumama i u istoj brzini postizu istu brzinuIMT-550 je napisao(la):6.9 km/h pri 2200 o/min , tako pise u dijapazonu brzina za 82.1 sa zadnjim gumama dimenzije 15.5-38Peter je napisao(la):Koliko na sat ide mtz 82.1 u 4 kornjaci?
Ako si mislio na kornjacu na menjacu i na reduktoru...
mladenmaso je napisao(la):dali 82.1 i 820 sa krivim mostom sa istim gumama i u istoj brzini postizu istu brzinuIMT-550 je napisao(la):6.9 km/h pri 2200 o/min , tako pise u dijapazonu brzina za 82.1 sa zadnjim gumama dimenzije 15.5-38Peter je napisao(la):Koliko na sat ide mtz 82.1 u 4 kornjaci?
Ako si mislio na kornjacu na menjacu i na reduktoru...
Za ovu izjavu imasmityoo je napisao(la):Nažalost neku realnu ocenu i poređenje sa drugim modelima nemogu da dam, jer su uslovi rada svo vreme bili očajni.... sam traktor kao takav nije loš, buka u kabini je sasvim podnošljiva, udobnost je dobra(delom zahvaljujući grameru) a vučne karakteristike nemogu da upoređujem zbog klizavog i zamrznutog tla.... Sve u svemu pozitivni utisci...
Jesili siguran , Moj ima fabrickiigordulic je napisao(la):i 82.1 nema stabilizatore za poluge kao svi ostale nego neke cudne.