danger
Član
MONTOYA je napisao(la):pogrešno si čuo
menjač,diferencijal,prednji most i kabina ostaje
a imt hidraulika i motor![]()
na koga se ovo odnosi

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MONTOYA je napisao(la):pogrešno si čuo
Attila je napisao(la):koliko je star
Leopard visok, dve brazde...Bubu je napisao(la):Kakav plug je vukao?
Evo drugarov 820 Eurolux juce poceo da lupa u sporim brzinama. Ima celih 2950rh...
Bubu je napisao(la):Kakav plug je vukao?
Evo drugarov 820 Eurolux juce poceo da lupa u sporim brzinama. Ima celih 2950rh...
ajde vas dvojica zakazite duel negde posibajte se pa sta bog da 90% LJUDI NEZANIMA TO VASE PREPUCAVANJEsinisa1979 je napisao(la):vidi ti Rale-decko! mene uopste ne zanima ko je vlasnik traktora! ovaj forum sluzi za to da saznas nesto vise o traktorima,prikljuccima,nacinu obrade zem. itd. a ponajmanje sluzi za proveru vlasnistva pokretnosti i nepokretnosti! za laz ili istinu idi na ''Trenutak istine'' ako te to zanima. mene ne! kada trazim savet-misljenje drugih onda to znaci da mene zanima dali se neki proizvod dobro pokazao ili ne! cisto da me ostali koji su bolje upoznati upozore na dobre i lose strane tog nekog proizvoda. e vidis tako sam ja pisao sta se desava sa rusima kod nas u selu,kao sto su i ostali pisali,ali ne,ti Rale si nasao mene da prozivas da sam korumpiran da kvarim saradnju izmedju RS i Rusije i busas se u prsa kako si patriota i kako se neces povinovati E.U. a vozis mercedesa!? i onda jos ti delis savete za rusa!? pa zasto onda ne vozis ladu? kako tvoje misljenje moze biti objektivno i validno na kraju krajeva? a najveci apsurd je to sto sam mehanicar i odgovara mi sto veci broj rusa! ali ne,po raletu ja sam korumpiran! neka,kupi ga Pajo sam se nudi!I da od sad samo saljem slike sa kvarovima pa nek svako sam odluci sta mu je ciniti.u neke dublje diskusije se necu upustati jer vidim da ne vredi. a za savete cu pitati samo probrane ljude ovog foruma,sto bi svima posavetovao da rade! JEDNA SLIKA-HILJADU RECI.
javite kad je mejdan da dodjem da navijam...zoran kjlajicevo je napisao(la):ajde vas dvojica zakazite duel negde posibajte se pa sta bog da 90% LJUDI NEZANIMA TO VASE PREPUCAVANJEsinisa1979 je napisao(la):vidi ti Rale-decko! mene uopste ne zanima ko je vlasnik traktora! ovaj forum sluzi za to da saznas nesto vise o traktorima,prikljuccima,nacinu obrade zem. itd. a ponajmanje sluzi za proveru vlasnistva pokretnosti i nepokretnosti! za laz ili istinu idi na ''Trenutak istine'' ako te to zanima. mene ne! kada trazim savet-misljenje drugih onda to znaci da mene zanima dali se neki proizvod dobro pokazao ili ne! cisto da me ostali koji su bolje upoznati upozore na dobre i lose strane tog nekog proizvoda. e vidis tako sam ja pisao sta se desava sa rusima kod nas u selu,kao sto su i ostali pisali,ali ne,ti Rale si nasao mene da prozivas da sam korumpiran da kvarim saradnju izmedju RS i Rusije i busas se u prsa kako si patriota i kako se neces povinovati E.U. a vozis mercedesa!? i onda jos ti delis savete za rusa!? pa zasto onda ne vozis ladu? kako tvoje misljenje moze biti objektivno i validno na kraju krajeva? a najveci apsurd je to sto sam mehanicar i odgovara mi sto veci broj rusa! ali ne,po raletu ja sam korumpiran! neka,kupi ga Pajo sam se nudi!I da od sad samo saljem slike sa kvarovima pa nek svako sam odluci sta mu je ciniti.u neke dublje diskusije se necu upustati jer vidim da ne vredi. a za savete cu pitati samo probrane ljude ovog foruma,sto bi svima posavetovao da rade! JEDNA SLIKA-HILJADU RECI.
i ja sam se šalio,inače bi ostavio samo kabinudanger je napisao(la):@montoya
vidim da si ti to shvatio kao ozbiljno,a ja sa samo salio posto je pocelo sa petoletkom itd a ja u sali dodao menjac
Post je spojen: [time]1294291044[/time]_________________________________________________
citaj nekad malo izmedju redova![]()
tesin je napisao(la):javite kad je mejdan da dodjem da navijam...zoran kjlajicevo je napisao(la):ajde vas dvojica zakazite duel negde posibajte se pa sta bog da 90% LJUDI NEZANIMA TO VASE PREPUCAVANJEsinisa1979 je napisao(la):vidi ti Rale-decko! mene uopste ne zanima ko je vlasnik traktora! ovaj forum sluzi za to da saznas nesto vise o traktorima,prikljuccima,nacinu obrade zem. itd. a ponajmanje sluzi za proveru vlasnistva pokretnosti i nepokretnosti! za laz ili istinu idi na ''Trenutak istine'' ako te to zanima. mene ne! kada trazim savet-misljenje drugih onda to znaci da mene zanima dali se neki proizvod dobro pokazao ili ne! cisto da me ostali koji su bolje upoznati upozore na dobre i lose strane tog nekog proizvoda. e vidis tako sam ja pisao sta se desava sa rusima kod nas u selu,kao sto su i ostali pisali,ali ne,ti Rale si nasao mene da prozivas da sam korumpiran da kvarim saradnju izmedju RS i Rusije i busas se u prsa kako si patriota i kako se neces povinovati E.U. a vozis mercedesa!? i onda jos ti delis savete za rusa!? pa zasto onda ne vozis ladu? kako tvoje misljenje moze biti objektivno i validno na kraju krajeva? a najveci apsurd je to sto sam mehanicar i odgovara mi sto veci broj rusa! ali ne,po raletu ja sam korumpiran! neka,kupi ga Pajo sam se nudi!I da od sad samo saljem slike sa kvarovima pa nek svako sam odluci sta mu je ciniti.u neke dublje diskusije se necu upustati jer vidim da ne vredi. a za savete cu pitati samo probrane ljude ovog foruma,sto bi svima posavetovao da rade! JEDNA SLIKA-HILJADU RECI.
![]()
![]()
Ovo bi bio pravi traktor cak bi mogao i imt da zameni.MONTOYA je napisao(la):pogrešno si čuo
Prokomentarisi, daj svoje misljenje o traktoru...mityoo je napisao(la):Ovom što je parkiran sa leve strane na slici, sam ove nedelje ja vadio mast u operaciji izvlačenja šećerne repe:
![]()
![]()
dali 82.1 i 820 sa krivim mostom sa istim gumama i u istoj brzini postizu istu brzinuIMT-550 je napisao(la):6.9 km/h pri 2200 o/min , tako pise u dijapazonu brzina za 82.1 sa zadnjim gumama dimenzije 15.5-38Peter je napisao(la):Koliko na sat ide mtz 82.1 u 4 kornjaci?
Ako si mislio na kornjacu na menjacu i na reduktoru...![]()
![]()
mladenmaso je napisao(la):dali 82.1 i 820 sa krivim mostom sa istim gumama i u istoj brzini postizu istu brzinuIMT-550 je napisao(la):6.9 km/h pri 2200 o/min , tako pise u dijapazonu brzina za 82.1 sa zadnjim gumama dimenzije 15.5-38Peter je napisao(la):Koliko na sat ide mtz 82.1 u 4 kornjaci?
Ako si mislio na kornjacu na menjacu i na reduktoru...![]()
![]()
Za ovu izjavu imasmityoo je napisao(la):Nažalost neku realnu ocenu i poređenje sa drugim modelima nemogu da dam, jer su uslovi rada svo vreme bili očajni.... sam traktor kao takav nije loš, buka u kabini je sasvim podnošljiva, udobnost je dobra(delom zahvaljujući grameru) a vučne karakteristike nemogu da upoređujem zbog klizavog i zamrznutog tla.... Sve u svemu pozitivni utisci...
Jesili siguran , Moj ima fabrickiigordulic je napisao(la):i 82.1 nema stabilizatore za poluge kao svi ostale nego neke cudne.