MTZ Belarus

Gledam ova Gramerova sedista , ali neznam gde i kako bi mogao da se raspitam za cene?

dragan82 je napisao(la):
Gledam ova Gramerova sedista , ali neznam gde i kako bi mogao da se raspitam za cene?
Posto zivim u nemackoj zvao sam ih pre neki dan!
Cena sedista Grammer koje je u Rusu je 600,-
Mogu da se menjaju presvlake
Za pod guzu : 75,-
Naslon za ledja 70,-
Moze presvlaka od vestacke koze ili stof!

"kad se sad nisam slogirao" :haha:
Post je spojen: [time]недеља, 05. септембар 2010. 10:40:13 MST[/time]
Upomoc!

POgledaj njegovo napajanje da nije neki spoj zavarnicio ako ne onda ->

Pojacalo u kasu ima preveliko izoblicenje signala. Resenje menjaj kas uzmi jaci .Pazi dali je za 4 ili 8 oma .

Problem sa hidraulikom !!!!

Mtz 82 . Juce zakacim prikolicu i crevo , podigne prikolicu do pola i samo nazad . Cuje se puma da radi nabija ulje u crevo ali ocigledno ne dovoljno . Ulja ima . Rucica za hidraulik gore -dole ( poluge ) rade dobro , ali kipa jok .
Da li je neko imao ovakav problem i sta bi bi kvar .Pretpostavljam uljna pumpa ili neki ventil .

Sale je napisao(la):
Problem sa hidraulikom !!!!

Mtz 82 . Juce zakacim prikolicu i crevo , podigne prikolicu do pola i samo nazad . Cuje se puma da radi nabija ulje u crevo ali ocigledno ne dovoljno . Ulja ima . Rucica za hidraulik gore -dole ( poluge ) rade dobro , ali kipa jok .
Da li je neko imao ovakav problem i sta bi bi kvar .Pretpostavljam uljna pumpa ili neki ventil .
jesi li siguran da imaš DOVOLJNO ulja u sistemu

To mi je prvo palo na pamet i iako je bilo ulja dosuo sam .Jedna stvar ( mozda je bitna a mozda i nije ) , posle duzeg pokusavanja ulje je bilo vrelo kao sa sporeta , da se ispeces . Tako da ulja ima 100 % a on podigne prvo do pola prikolicu ,pa na sledecem pokusaju nikako i svaki sledeci nista . Drug dotera njegovog rusa radi kao sat kipanje . Nigde ulje ne curi ,da bi gubio pritisak .

telnett je napisao(la):
POgledaj njegovo napajanje da nije neki spoj zavarnicio ako ne onda ->

Pojacalo u kasu ima preveliko izoblicenje signala. Resenje menjaj kas uzmi jaci .Pazi dali je za 4 ili 8 oma .
Znaci verovatnije je da je struja slaba nego da su slabi zvucnici??
Probao sam direktno na bateriju i isto!
Zvucnici su 4 oma! moguce da je radio 8 jbg !

ako se ulje toliko grije ondak pumpa
može biti i radni ventil ali da je on zaštekao onda ne bi nikako radila hidraulika

Sale je napisao(la):
To mi je prvo palo na pamet i iako je bilo ulja dosuo sam .Jedna stvar ( mozda je bitna a mozda i nije ) , posle duzeg pokusavanja ulje je bilo vrelo kao sa sporeta , da se ispeces . Tako da ulja ima 100 % a on podigne prvo do pola prikolicu ,pa na sledecem pokusaju nikako i svaki sledeci nista . Drug dotera njegovog rusa radi kao sat kipanje . Nigde ulje ne curi ,da bi gubio pritisak .
Ako je ulje vruce onda lezaj pumpe otisao!
Kod mene npr. sa tanjiracom moram skroz da dignem poluge da bi radilo dizanje i spustanje tanjirace!
Probaj tako! Mada mi to nije jasno!?

I meni je bilo cudno , sipka za merenje ulja u hiraulici je tako vruca da moram krpom da je izvadim .
Probao sam i skroz da gurnem polugu i napred i nazad i na cimanje poluge ali nista . Da li ima neko informaciju posto je ta pumpa nova i da li ima ona neke ventili na sebi koji mogu ovako nesto da naprave .

2n9j5sz.jpg

Evo jednog original Gramera ...... :ppozdrav:

Nazad
Vrh