grunt
Član
Curi bas na izlazu,gde je ona iglica za blokadu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slažem sesavoris je napisao(la):ili kupiš cijelu iglicu sa sve napakovanim gumicama pošto ih je zajebeno promijeniti , sve to košta cijelih 200 dindži što smatram da možeš da prežališ , i zamijeniš na licu mjesta da ne skidaš klip
Verovatno si prestegao polugicu za ukljucivanje PV,pa unutra dolazi do sprezaja zupcanika...popusti na navoju za podesavanje 2 kruga maticu i treba biti ok...goran 85 je napisao(la):Kadasmo kod prednj vuce,cujemise neso sa desne strane mislim daje u redutoru gdese ukljucuje prednja vuca lezaji nisu menjasaih zimus,kardani nisu oba dobra.Cuosa da hoce da zezaje ne rolnice dali daih povadim ili daih menjam.Recite neki savet unapred hvala
hvala ti puno-puno znaci tu se nalazi ventil?skidao sam vec jako puno puta taj holender a nikad nisam obratio paznjusavoris je napisao(la):robici izvini što si čekao na odgovor evo na šta mislim , vidiš da je i kod mene nov stavljen
ako nije to u pitanju,onda sta bi moglo da bude po tvom misljenju?ali samo kad vozim na malom gasu onda radi nejednako,u mestu lepo radi kad dodajem gaszorancile je napisao(la):Savoris, kad taj ventil ne valja, onda upusti gorivo pa teško upali prvi put. Nisam čuo da može zbog njega nejednako da radi na manjem gasu. Imali smo slučajeva da ispadne ili pukne opruga u tom nepovratnom ventilu, a traktor normalno radi, samo teško upali ako ne napumpaš ručno na ac pumpi.
u bos pumpi sve novo.a kad regulator ode onda i u mestu nejednako radi.svasta mi se vec desavalo sa bos pumpom,ali ovo jos nije.moguce da je taj ventil.bas cu sutra probati da skinem sa drugog rusa.zorancile je napisao(la):Elementi i ventili su ti stavljeni novi? Dali je nešto diran i regulator kad si nosio kod bošiste? Dali imaš ulja u pumpi?
a sto se tice ulja,centralno podmazivanje.robici je napisao(la):u bos pumpi sve novo.a kad regulator ode onda i u mestu nejednako radi.svasta mi se vec desavalo sa bos pumpom,ali ovo jos nije.moguce da je taj ventil.bas cu sutra probati da skinem sa drugog rusa.zorancile je napisao(la):Elementi i ventili su ti stavljeni novi? Dali je nešto diran i regulator kad si nosio kod bošiste? Dali imaš ulja u pumpi?
kod vladimirca problem ovog ventila je daleko izraženiji nego kod rusazorancile je napisao(la):Savoris, kad taj ventil ne valja, onda upusti gorivo pa teško upali prvi put. Nisam čuo da može zbog njega nejednako da radi na manjem gasu. Imali smo slučajeva da ispadne ili pukne opruga u tom nepovratnom ventilu, a traktor normalno radi, samo teško upali ako ne napumpaš ručno na ac pumpi.
pa ima da me isprska kao svetu panteliusavoris je napisao(la):kod vladimirca problem ovog ventila je daleko izraženiji nego kod rusazorancile je napisao(la):Savoris, kad taj ventil ne valja, onda upusti gorivo pa teško upali prvi put. Nisam čuo da može zbog njega nejednako da radi na manjem gasu. Imali smo slučajeva da ispadne ili pukne opruga u tom nepovratnom ventilu, a traktor normalno radi, samo teško upali ako ne napumpaš ručno na ac pumpi.
da bi bio siguran šta je u pitanju najbolje mu je da skine poklopac regulatora i zardži polugu elemenata rukom ili nekim pomagalom u fiksnom položaju i onda će 100% znat jel regulator u pitanju ili mu varira predpritisak pa se to odražava na dozu
zorancile je napisao(la):U svakom slučaju je nezahvalno ovako davati dijagnozu, dok ga čujem kako radi...
ma ja ih popravljam svaki drugi dan,ali ovo mi se jos nije desavalo.ali sad razmisljam,ima opruga na onom srafu di se podesava spolja regulator,to je gornji sraf,i ta opruga sluzi da se ne klimaju one polugice kod regulatora.i moguce da je pala ta opruga ili pukla pa se sad sad klimaju polugicezorancile je napisao(la):U svakom slučaju je nezahvalno ovako davati dijagnozu, dok ga čujem kako radi...
pa šta fali , valjda 2dl ulja vrijede kvalitetne dijagnozerobici je napisao(la):pa ima da me isprska kao svetu panteliu
to sam se malo salio.ali kod mene samo u vozni na malom gasu nejednako radi,u mestu lepo radi.savoris je napisao(la):pa šta fali , valjda 2dl ulja vrijede kvalitetne dijagnozerobici je napisao(la):pa ima da me isprska kao svetu panteliu
ja sam to radio već