@zrenjaninac
ako mene pitas kao sto sam objasnio ja sam izvadio kompletan regulator,znaci nemam ga,orem sa tockom i koristim desnu rucku do prozora,kad orem drzim je dignutu i to ti je plivajuci polozaj,da budem precizniji moj traktor je velika kabina ali prva serija,znaci oni narandzasti,i to se na njemu moze izbaciti,e sad na novijima neznam,jer.....sam cuo da su im razdvojili hidraulik na novijim modelima bas zbog tog sto je bio problem na starijim kao kod mene,vec sam objasnjavao ali ukratko kad kipujem bunker na beracu prvo mi je dizao poluge skroz gore a usput mi smota kardan jer nemam donju vucu i tek onda pocne da dize kos,to mi niko nije znao popraviti pa ni iz cuvenog tadasnjeg interservisa i oni su mi predlozili da izbacim regulator,kako sam ga izbacio tako mi laknulo,e sad........vi koji imate novije modele molim da me ispravite gde gresim,koliko sam imformisan da na novijim modelima rucke kod prozora sve tri sluze samo za kipu,cak sam probao kod jednog coveka desnu da koristim i nista nereaguje na zadnje poluge samo ona bocna rucka kod ukljucenja kardana,ili za fino spustanje i tu navodno ima neka klapna pa mozes da regulises to fino ili grubo ili kako da se izrazim plivajuce,ako je tako da se koristi samo ta rucka bocna za zadnje poluge a one kod prozora nemaju veze sa zadnjim polugama onda kolege vi nemozete da izbacite taj regulator jer bez njega nema oranja ni niceg,ako neko ima,a ima vas,sa tim novijim modelima rusa nek me ispravi i nek objasni bas i mene interesuje koliko sam u pravu ili koliko sam lose/dobro informisan i kao to radi,cekam vas