MWM i Fiat IFO motori su najmanji potrošači.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nešto tu nije u redu,JD 6400 troši oko 18 l/sat a 549 i Dajc 75 oko 9,5 litara,nekako mi nije slično...
Što se tiče Perkinsa mora da se šalite,pre mesec dana sam išao u Agrovojvodinu po Lemkena sa Armom 1104 i na 85 km je potrosila 30 litara,kakva crna mala potrošnja,skoro ko JD...
Isti slucaj i sa novim Basakom perkins motor 110 konja trosi kao tenk...Ne pričam ja o učinku po radnom satu niti o nekom 558 što na pola gasa vrti pumpu nego o maksimalnoj potrošnji na maksimalnom gasu pod max. opterećenjem za sat vremena.JD je tu neprevazidjen,a što se mene tiče jako sam se razočarao kad sam video da Arma 1104 troši više od 820 i 892 RM,da mi je neko rekao da Perkins troši više ot MTZ motora ne bih verovao.Ko hoće može i dalje sebe da laže pa tako dokazani potrošači mogu malo da troše,postoji KK CZ koji nije FMP,Srbi su najpametniji i najbolji u krevetu,Rakovica je najbolji traktor...