lovac luka
Član
Sad cu pitat brata on je skoro uzimao da kaci na kardan da tera viljuskar
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Super... hvala Luka... ;-)Leva milane sad mi javio
Samo lezajevi na radilici...isti slucaj imao.I ona je nova.
E sad moooozda da je probila na dihtung od cevi pritiska, jer novi delovi ne pasuju bas u milimetar morali smo malo da korigujemo te rupe...da li je moguce da je tu malo probila ?
Centrifuga skidana i ociscena.
Nema veze Miroslave,ja u AP uzimao,kada ima je receno sta se desava-samo ramenima slezu,rekose sat ti pobrljavio(a nije)Radilica nova odnesena na proveru i rekli da je sve u redu, premerena jer i nova zna da baca, lezajevi kupljeni u kvalitetu ako sam dobro obavesten oko 40e placeni.
Ovde je problem sto je radio i pritisak lagano poceo da pada po malo. Znaci ili se lezaj rasklimao za 2rc ili je cev pukla...Ja se nadam da je cev u pitanju,ali ako nije,proveri i uljnu pumpu.Mi smo ove godine nakon druge generalne na Ursusu zbog pucanja radilice imali nakon prvog startovanja pritisak od 17 bari,i to kazaljka zakucala u granicnik,ko zna koliko je bio stvarni pritisak.Nova uljna pumpa je u pitanju,a kod tebe je mozda obrnut slucaj.