Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu losiPlaniram da kupim Mtz 1025, pa bih vas molio za misljenje, iskustva kako se pokazao?
Menjac je unutra ko nov. Kaze majstor. Pukla je viljuska od reduktora pre godonu dana i odbila 3 4 zuba na ukljucenju prednje vuce. Terali smo tako celu godinu jer je samo prsko. Sad je doslo vreme da se uradi to. Puno posla zbog malo sitnica.Muticu koje je godiste i sta od operacija radis sa rusom
Nema puno sati oko 8000Sta mu se desilo, koje je godiste koliko sati?
Nije puno . Generalno kako si zadovoljan sa traktorom. Za koje operacije ga koristis?Nema puno sati oko 8000
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Pa nemazimo ih.Pa kod mucobiena novi steyr ima fino sati, a ne rusi. Rade oni fino, imaju posla ojoj. Nije kao kod mene, taman se zagrejao, i gotovo oranje.
Mnogi prilikom menjanja lamele na 820, zamene i korpu, stave stari tip korpe, pretpostavljam da je zbog toga. Kod nas u "zadruzi" kupuju samo stari tip korpe i u svim 820 su ih stavili umesto novog tipa.Jel stelovao neko kvacilo na 820 odozdo na zvonu menjaca... Previsoko mi kvacilo i desi se da prokliza lamela,a nova je... Kad je ubacivana nova,korpa nije prestelovana...
Nikola što misliš dali se greje.Baš me zanima dali se taj traktor iz oglasa greje