zrine892
Član
I ja i bratic smo išli gledat ovaj traktor o kojem becarina pusta i zrine 892 pricate ,traktor je skroz cudan lik malo više laže u godini tri il 4 puta mjenja ulje na 150,200 sati tako je nama rekao .a ima 2500 sati ,motor je diran ,mjenjana je vodena pumpa ,stavljenja manja remnica da se bolje hladi tj ne grije ,turbo koda mu ne radi itd sve u svemu slažem se s becarinom da vrijedi max 7000 .
Da, to je i meni govorio da je stavio manju remenicu da bolje hladi.
Odmah sam po silikonima skužio da je motor otvara, na to on meni se opravdava da je samo nasilikonirao iz vana da ne curi ulje. hahaha
Bolje da nisi ni išo. Mi smo taj traktor išli ljetos gledat i odma sam ga prekrižio. Ima taj više sati nego što si ti napisao da misliš da ima. Plus što je lik lago da nije otvara i diran. Vrijedi max 70000, max!
Znači nismo pogriješili. Uh, dobro si napisao. Max 7000 eura,a to neće spustit. Nek mu bude.
https://www.njuskalo.hr/traktori/belarus-1025.2-oglas-24261488
Uzeo je ovoga, slike nisu nešto. Al je u punom boljem stanju nego onaj o kojem smo pisali tu gore. Trebalo bi izmjenit ulja sva i ima mal lufta u prednjim točkovima. Šamara u vožnji, ili promijenit ili treba zateći.
Pogodili su cijenu 90 000 sa pdv-eom.
Jesi možda išao vidjeti kod virovitice 1021 ?
I da, za vlasnike 1025 koje ulje sipate u mjenjač i diferencija?
Gazda kaže da je sipao motorno ulje u mjenjač i diferencijal od kako je kupljen. Što je meni to nejasno i čudno.
Inače kod mene na 892 hipenol sipam.