To sediste je dobro kumovalo mojim ledjima...cim sam nasao kamionsko sediste koje mi je odgovaralo zbog visine,ovo fabricko je letelo na otpad.To sediste je ubica za "mašinistu".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sediste je dobro kumovalo mojim ledjima...cim sam nasao kamionsko sediste koje mi je odgovaralo zbog visine,ovo fabricko je letelo na otpad.To sediste je ubica za "mašinistu".
Da ima klimu. Planiran je za lake radove i medjurednu obradu.
Послато са F3111 уз помоћ Тапатока
To se kod drugara desavalo na novom 1221. Po mom savetu je skinuo i izduvao oduske i posle toga nije imao problema i naravno nije menjao nigde semering.To što je propiškio na prednjem mostu to je do oduške, neispusti pritisak koji se stvori prilikom vožnje i onda semering propusti.
Imam već duže vremena problem sa onom polugom za zaključavanje poluga u gornjem položaju.
Jako teško je "zaključavam". Kao da ne može nasesti na onaj greben gde se zabravljuje.
Već je i mehaničar pokušavao tu nešto, i na kraju rekao "Nema pomoći".
Kako to da rešim?
Čemu ekser