Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzmes lepo neki Kverneland 3x30 ili trobrazni overum sa steujucim zahvatom pa ga mozes stavljati i na 2x40, ako neke godine ide tesko oranje. A za piće oranje cepnes 3x35.
Takvi trobrazni overum plugovi sa steujucim zahvatom su od 700-1000e
Ove jeseni ce da odradi sa 2*14,a onda Boze zdravlja za jesen 2018 da se spremi 757 sa pretpluznjacima za duboka oranja i na ovaj mali koji imam dvobrazni cu naci trecu glavu za plica oranja, ugarenja strnjika, oranja za psenicu ...
Ja bi volio vaki u dvorištu da imam,koliko znam dosta su retki ti od 12'' tri glave.Je l' to tvoj plug? Koliki je klirens i da li je stvarno 100cm između glava?
Ih, sad ti daleko Titel, a kad si provodadzisao prodaju komsijinog setvospremaca u temi daljina je bila nista za pravog coveka, ,,dok on popije kafu, kamion je stigao."Hvala ti, ali daleko mi je to i generalno ne planiram vise investicije za ovu godinu. Traktor je kupljen bolji od planiranog(552 ili 82 sa farovima spolja). Imam u opciji da pozajmim 757 a dam 756, imam moj 756 za ovu jesen, imam od druga besplatno neki leopard 14" sa tockom ili od drugog druga leopard ali krivi gredelj.
Trenutno mi je sve bolje resenje od kockastog gredelja leoparda, razloge ne bih iznosio i dalje se upustao u diskusiju.
Ima jedan ovakav kod mene u komsiluku na prodaju ali nesto mi mnogo 100cm izmedju glava bas cu ako stignem otici da ga premerim mada mi plug izgleda podugacko svasta je moguce.