Pitaj Branka91, on prodaje povoljno svog 2011 godiste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam iskoristio priliku da ih malo natovarim, reko ne pitate koliko mi puta crkao traktor zbog pregrevanja i bolje da ste poslali veci hladnjak nego ovu glupost koja nece nista znacajno pomoci!Posle 7 godina se setili nesto da preduzmu pitaju mene jel ga jos imam,reko tesko moz naci budalu kojoj bi ga prodao,ovaj ucutao iz AP
Sad salju uputstvo za montazu jaka mudrologuja zamenuti ventilatorMeni su oni bili da montiraju jos u Aprilu i montirali,a sad ne dolaze nego salju.
Onda ga nisi opteretio maksimalno. Taj model kod koga god sam video, kada je maksimalno opterecen (4 brazde, 5+m setvospremac, tanjiraca 2t) greje se i svakih 2-3 kruga hladjenje na ovratinama.
Meni je ranije umeo da podigne temeperaturu, ali to je bilo zbog hladnjaka klime, koji je bio prilepljen uz hladnjak traktora, kada sam odbio hladnjak klime za 2 cm od hladnjaka traktora I tu dobio prostor koji mogu da produvam I ocistim, od tada se ne greje. Hocu reci da sam se zajebao sto sam uopste I kupovao klimu...., Bolje da sam za te pare isao na odmor, a da sam se tih 10ak dana sto koristim klimu preznojavao u traktoru.