Normalno da je bolji cizmas i da je bolje ako je stariji neki pa je samim tim i kvalitetniji i jos ako je zamenjeno ulje bice da moram doplatiti masno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E ako ti doplacujes onda necemo preterivati da bude posteno i dobro i meni i tebi sto bi rekao jedan nas stari trgovac:"Visem volim da ti zaradis nego ja"!Normalno da je bolji cizmas i da je bolje ako je stariji neki pa je samim tim i kvalitetniji i jos ako je zamenjeno ulje bice da moram doplatiti masno.
Odluka ide svodjenje na 1 traktor, sam 892 nije u tudjem dvoristu izgledao velik ali kad sam doterao kuci vidim da nemam sta pravo da mu zakacim + sto mu je 2 brazde malo, a 3 puno.A šta je razlog zamene?
Onda ti je moj idealan za to.Odluka ide svodjenje na 1 traktor, sam 892 nije u tudjem dvoristu izgledao velik ali kad sam doterao kuci vidim da nemam sta pravo da mu zakacim + sto mu je 2 brazde malo, a 3 puno.
Odluka ide svodjenje na 1 traktor, sam 892 nije u tudjem dvoristu izgledao velik ali kad sam doterao kuci vidim da nemam sta pravo da mu zakacim + sto mu je 2 brazde malo, a 3 puno.
Znam ljude koji vuku 2.9 Kongskilde setvospremac i 2 brazde plug i nista im ne fali sto tako radi, svakako 892 trosi manje od 82-ke. Daj neku sliku da vidimo pa ako ima neko od mojih drugara da bi menjao, ja vas mogu spojiti.
Da treba mi neki manji, jel bi ti menjao ?Onda ti je moj idealan za tako nesto.
Dođi u Lokve ima jedan sa 500 sati malo je skuplji ali je stvar dogovora.2010 god ili 9,Kolege,treba mi hitan odgovor.Mtz 1025.3 monoblok 3000 sati,2007 godiste,trazi covek 12500 eura.Sta kazete na to?