Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze da nosi prikolicu bez problema.
https://www.youtube.com/watch?v=jl1X1l7JWck
Našao sam ovaj snimak, imam sličan problem da li neko zna koje je rešenje? Unapred hvala.
[/QUOTE]
Na 1221 nemas za poluge. Imas onu dole sto ide sa menjaca i prolazi ispod pogona kardana. I ima gornja poteznica sa zvonom za kamionske prikolice.
Na poluge godinama nosim prikolicu i nije bilo problema.Donju vuču imam a ne ovu što se kači za poluge.
Ova na poluge je dobra za presu a sad za prikolicu,mislim da nije preporučljivo.
E bas ta sto ide dole sa menjaca i prolazi ispod kardana mi treba, ovu gornju imam.... Ako neko ima nek javi, ili nek javi gde ima da se kupi, kod Rusa na najlonu nema, u Agropanonci nisam ni pitao...
Slažem se ja,samo sam napisao da nije preporučljivo.Svaka vuča ima svoju namenu.Donja vuča nimalo nije jeftina i ne bi je pravili da ne treba.Na poluge godinama nosim prikolicu i nije bilo problema.
Ima u agropanonci,ali mislim da je paprena. Prodavao je neko na Mojauto ili na polovni automobili. Ja sam za 82.1 kupio od onog sto pravi,sad vise i ne znam da li je iz Vojke ili Pazove.