nsnidza
Član
A koliko bih kostao registrovan ovde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da ovi koji kupe mercedesa u nemacoj i doju kod nas i dodje od kvara cekaju serivsera iz nemacke Primera radi kada kupis novog mercedesa imas ovlascene servise svugde u svetu i dok je u garantnom roku popravka se normalno ne naplacuje,kum mi vozi za jadnu firmu koja je kupila man -ove kamione od nekog uvoznika kod nas ,servis je radio u austriji (kvar),mislim nisam siguran 100%da je tako isto sa belorusima ako imaju svoj ovlasceni servis u srbiji ako se kupi traktor u belorusiji i uveze ovde siguran sam da ta garancija vazi zato se i zovu ovlasceni servisi,naravno da nece dolaziti serviser iz belorusije kad ima ovlasceni servis bez ljutnjebewisa je napisao(la):Carina je 12% do 100ks a preko 100ks 10% +servis+transport+garantni rok+manipulativni
troskovi+marza=cena otprilike ista kao u Agropanonki.
sta bi radili da vam nesto crkne,dosao bi mozda servis iz Belorusije
, zavisi iz kog su kontigenta traktori kod Corica. Kad sam ja kupovao 820 EL je u Agropanonci bio 18400 eura, a kod Corica 18000, jer su doterani iz Agropanonke pre poskupljenja.bewisa je napisao(la):Coric je diler Agropanonke a samim tim i cena je ista.