Bećarina pusta je napisao(la):A za one koji niiiiiisu imali rusa i neznaju kakav je to traktor (dobar traktor) pozivam da dođu na obuku kod mene pa da vide šta sve rujo zna i može te da onda komentiraju kakav je rus.
To majstore. Svaka čast.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bećarina pusta je napisao(la):A za one koji niiiiiisu imali rusa i neznaju kakav je to traktor (dobar traktor) pozivam da dođu na obuku kod mene pa da vide šta sve rujo zna i može te da onda komentiraju kakav je rus.
mladen je napisao(la):druga stvar ja garantujem da smo svi mi koji imamo ruse opteretili ih vise nego sto treba.
Dragan18 je napisao(la):evo da vas pitam sta sve da proveravam na rusu i na koliko sati da menjam ulje i da cistim centrifugalni filter i ostalo i gde se nalaze te stvari koje su potrebne da se odrzavaju! poz RUS ZAKON
kod prednje vuce se odsrafe oni srafici i skine se plocica sto stoji odgore? tu se sipa? sipam ono gusce ulje 90-tku mesanu sa tavatnom mascu?cicimoric je napisao(la):a reci mi kod prednje vuce .... odsrafe se oni srafici sto drze poklopac i tu se sipa (za gornji deo) a donji?Dragan18 je napisao(la):evo da vas pitam sta sve da proveravam na rusu i na koliko sati da menjam ulje i da cistim centrifugalni filter i ostalo i gde se nalaze te stvari koje su potrebne da se odrzavaju! poz RUS ZAKON
Ulje menjaj na 150 ( takodje i u vazdusnom filteru )
Redovno proveravaj kardan za prednju vucu ( i mazi ga )
mazi mu redovno druk lezaj
i proveravaj nivo ulja u hidraulici i diferencijalu ( ako ti cure ) i vozi miskoooooooooooooooooo