srkitransporter
Član
e bas zato ne kupujem nista polovno! ljudi su postali stoka, samo gledaju kako da zajebu, vise niko nista ne prodaje ako valja, samo ako mu je pred crkavanje,, napakuju da radi jos neko vreme i aj u oglas!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
juce odnesem onu moju stihl 026 u servis da vide gde je problem o vezi slabijeg podmazivanja lanca,pa ako je do pumpe da je zamene,i pricam coveku kako mi je receno da joj je uradjena generalna sa original delovima itd.a on ce ,sad ce odma da vidimo.skine deklu odozgo kaze cilindar nov i jeste stihl original,onda skine auspuh kad ono klip stari i jos sa ostecenjima po njemu,kaze verovatno samo karike promenjene.e al me zajebase za sve pare.e sad pitam ga dal da zamenimo i klip sa karikama,a on kaze da se to neradi nego da teram dok ide ,a kad stane onda da menjam.dal neko ima iskustva po tom pitanju i sta bi vi radili?
Pa valjda sam malo bukvalnije shvatio "to se ne radi" pa onda ignorisi to sto sam rekao za bacanje a ostalo vazi i dalje a potvrdio je to i Bi Zeleni i pojasnio na drugi nacin i skrenuo paznju na jos jednu sitnicu koja moze da napravi veliku stetu. A rezanje debelog stabla gde ide pun mac hoce da gusi i jace testere. Da ne trazim sad po netu 026tica je mislim od slabijih testera za sitnija drva i kresanje grana i gradje. Moze i poneko debelo ali sa osecajem i sluhom i malo da odane izmedju rezova da ohladi cilindar. Ja radim za sebe sa hus 137 (kupio pre oko 6 god i remontovao prosle, dosta i toliko kad secem i suv bagren i brest) i nikako da odvojim 200-250 evra za neku polovnjacu Stil ili hus od 3,5-4 konja pa bih njom kad obaram nesto deblje. Ima ih u Sapcu sto donose od preko. Skoro sam video jednu 026 kao nova cenio 130 evra ali mi ona ne znaci bar 028 ili neku mrcinu 038. Teske ali pada brzo ispred njih. Koliko si ti tu platio (kad "su te odrali za sve pare")?