Motorne testere

,
7f6aa929b4be61a23ff3ec6207d2da80.jpg

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Radio generalni na dolmar 115 pogoro 3 rezervoara goriva i ostavio ...juce da upali nece.svecica suva baca varnicu...
Sipam goriva u cilindar i upalim i radila juce iseko prikolicu drva u sumi sve ok
Jutros da upalim ista prica...
Sta je problem?
Membrane ili nesto drugo?

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Највероватније негде вуче ваздух, семеринг или заптивач између декни.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Znaci nju zaobici?
Juce sam prvi put radio za moj pojam ozbiljno sa motorkom, drugar i ja sa 2 18ice taman potrosili litru lancila i benzina mozda 2.5-3l nisam to ni merio, nego ulje zaoamtio.

Zasto zaobici ? Za 5-6 godina verovatno da nece ni imati da se kupe modeli sa klasicnom karburatorom, kako onda zaobilaziti ?
Kao na kolima sa vise elektronike, naravno veca verovatnoca da se nesto pokvari, u ovom slucaju solenoid, valjda su to pismeno napravili, ja imam jedan uredjaj koji ima m-tronic sistem, godinu dana sada, za sada radi dobro.

Veci bingo po meni je kupiti pravi model, neki koji nema izvikanih problema ( kao sto su za 211 govorili da ima problema sa karburatorom ), ovo su sve novi modeli na nasem trzistu i jos nisu toliko dugo u upotrebi da bi se znalo da li je konkretno model za zaobilaziti ili ne.

Pa od kud je 182 pouzdanija u odnosu na 212 kada su obe iz te nove serije ?
Mozda si mislio na 180 koju inace imam, i jakoo ces je tesko naci da kupis jedino neka radnja koja je imala fizicki na stanju u prodaji pa im je ostalo. Stihl je nema vise u ponudi i ne distribuira ka preprodavcima.

230 je vec 50k din, a ako ces toliko da das onda imas i 250 za 50 eura vise.

Pitanje je bilo krajnje prosto u vezi 212ke da li ima isti karburator,elektroniku i ostalo kao sto imaju 182 ili 230?
Da nije neka promasena medjuserija, sa nekim specificnostima.

Nazad
Vrh