Motorne testere

Nisam ispratio o kojoj se testeri radi, ja sam uvek za originalan deo, bez obzira na cenu, najskuplje me kosta kad odem u sumu a ona se pokvari...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Ja sam stavio na H61 neku cajniz, originala nije bilo, kao uzecu poslije, medjutm ova sljaka odlicno evo vec msm 2-3-4 godine ne znam tacno, Kostala je nesto smijesno, i uzeo sam je kod ovlastenog.

Mozda nije lose probati sa kineskom pa sto kaze kolega kasnije kupiti originalnu...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Izgleda da ovaj sajt više nije besplatan.Pre neki dan sam probao da postavim sliku.Slika se učita ,dobijem adresu slike ali kada sam postavio na forum dobijem isto što i Dejan.

A kod mene na kompu se vide a na telefonu se isto vide.Ako se misli na ovaj motorna testera merni metar ,nzm samo gde sipa mesavinu tu ,premalo je.

Tapatalk
52a08a878bf9db23966384c8e67c68d0.jpg

Sad mozda i jesu,nisam probao kako radi-prosli put mi se isto tako cinilo ali lepo seklo nije trzalo i skacalo...bas se savio da pogledam koja je otprilike razlika bila.Pa ako se secam sam zakacio cev kad sam sekao na ramu po ponovo prosao i sve dodatno jos malo spustio...samo ne ravno isturpijani nego da imaju malo oblost-cini mi se kad su skroz ravni vise trza ovako bolje rade.Ali zato nisam `C` podkopavao jer bez obzira koliko skinuti brze se izgubi ostrina jer nema potpor ispod vrha a posebno ako tvrda drva se seku.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh