Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Šapcu imaš za 14600 din, VGS 30,sad dali ti se isplati da dolaziš.....Danas naisao u jednu radnju da vidim cijenu Villager-ovih motorki,pitao sam za dva modela i to:Vilager VGS 24 i kosta 143 evra i Vilager VGS 30 kosta 180 evra,a vidim da je kod vas VGS 30 oko 150 evra znaci razlika je 30 evra sto ce reci da su kod mene ovdje cijene Vilager motorkih dosta vece.
Bolje kupi pravu motorku nego te igracke bolje uzmi stihl ms180 ili husqvarna 235 dolmar ps45 nego te plastikanere mozda jesu ove slabije za 1ps ali kad kupujes novu testeru kao sto je rekao dejan kupujes je jednom u 10-15god. a vilinger sam imao trimer i slabo se pokazao.
Dali su ove motorne testere zaista jeftine?
onda ovaj sto sam ja kupio nije bio original a sa stilovim lancem je super tvrd je kao stena.zavisi kakav je lanac, imas vise modela lanaca za tvrdo ,meko ,suvo, sirovo drvo. ali kod nas sta dobijes totije.ja napr imam lose iskustvo sa still lancima teglila ih je kao zvaku, a oregon i dolmar su vrh.ali treba da su original .
Ako ti je pored njene kilaze pun rezervoar problem onda jbg100ccm i 7ks ali zato 11,5kg kad je puna otpadnu ruke...