Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moja greškaMONTOYA je napisao(la):koliko konja ima husvarna 361,koliko se kreću polovne u dobrom stanju
koja joj stilovka "parira"
MONTOYA je napisao(la):znači 3,9 ks,mislio sam da je jača od stihl 029
savoris je napisao(la):MONTOYA je napisao(la):znači 3,9 ks,mislio sam da je jača od stihl 029
pazi i ja sam ove podatke uzeo sa nekom rezervom , i meni se čini da nisu realni ili je ovo neki dragačiji (noviji ) model ili ................
u praksi probao sam obje i rekao bih da je 61 daleko jača od 29ke
DULEmajstor je napisao(la):Ma i ne mora da znaci da je to losa testera . To ces se tek uveriti. Mozda je deklo bilo naprslo pa preko stavljena nalepnica . Ko ce mu ga znati sad .
Znas li slucajno kolko je kostalo to novo deklo za tu testeru ? To ne puca ni na kineskim kopijama , pa ne verujem da je to dolmar sebi dopustio - losa konstrukcija , pre ce biti da je tu dobro naprslo bilo , a mozda i u transportu su je negde zveknuli i prelepili novu nalepnicu .
Ma radice sad ona odlicno. Siguran sam
Pa neznam koliko kosta deklo jer iskreno nisam ni pitao posto mi se covek toliko zgadio da nisam mogao ocima da ga gledam!!! I znas sta sam hteo jos da Ti kazem? Donesem je kuci sipam novo gorivo, kad, ono rucica ona za sauh, ide lagano kao da je otkacena sa karburatora, nema ono da cvakne kad je gurnes gore-dole na razlicit polozaj. Nesto je prckao oko karburatora sigurno!! Pre servisa, kad pomerim tu rucicu, od pozicije pun sauh ka poziciji 1 (za rad), pa dalje ka poziciji 0 za gasenje i stop , ono se oseti da cvakne kad se pomera.Sad, ide lagano kao kad se otkaci sa karburatora, i veoooma tesko se postavlja u poziciju punog sauha.Moram da je uvijem i velikom silom da je gurnem na gore! Neznam sta je radio ali tako nije bilo pre.
Sto se tice testere, nije ona losa samo ima manu sto joj pumpa non stop druka ulje dok radi zato sto je direktno vezana na radilicu!