Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma to nije pitanje da li je ona kao model dobra, to su mašine na kojima je Stihl gradio ime,već koliko je stara i u kakvom je stanju i naravno cena.Drugari, kakvo vam je misljenje i iskustvo u vezi sa 'Stihl 034 Super' testerom?
Pozdrav!
Ponova od pre neki dan.
Komplet mač i lanac (35cm) i kraća kombinacija sa dva lanca u dobrom stanju. Sad imam duplu rezervu.
Hvala članu mirosti na pomoći.
- - - - - - - - - -
I još jedna novost. Pronađena mi je testera!
Pisao sam na forumu da su mi ukrali motornu testeru (MS 180) pre nepune dve godine. I sada mi je vraćena (šta ti je pravna država ).
Taj na koga smo sumnjali od početka je ''pao'' zbog više dela, pa su ga priupitali i za moju testeru. Testeru je bio prodao i otkrio je kome. Ali, tu se završavaju dobre vesti. Testera mi je vraćena u delovima, u potpunosti rasturena...
Ne znam iz kog razloga, verovatno je taj hteo da je utopi nekako... Postavlja se pitanje šta raditi, u kakvom je stanju uopšte i bila. Mislim da je sve tu, do najmanjeg šrafa.