Bas sam mislio da se ne ukljucim u ovu temu , ali ne ide. Moji razlozi sto postujem su cisto zadovoljstovo kad neki forumas kaze , da , to je bio problem , sad testera dobro radi , hvala. I nista vise. Ne prodajem remontovane testere , niti da zardim neku paru uz pomoc ovog foruma. Tema je ozbiljno siroka , treba usaglasiti gledista poznavaoca i samo korisnika , po sistemu sipam gorivo , ulje , palim, radim ugasim pa opet.. Nova testera pre 10 - 15 godina i ove danas nije isto , znaci ono ranije iskustvo danas malo vredi. Nas najveci problem je kombinacija jeftinih Kineskih testera sa neverovatnim bezobrazlukom nasih uvoznika/prodavaca/tzv.servisera , nabavim za 20 prodam za 80 evra , a kupac misli da je super pazario.
Konstruktor je rekao jednu dobru stvar na koiju nije obracena paznja , u malim mestima se svi znamo , glavno merilo pri klupovini treba da bude renome prodavca. Ako je zajebo Peru Lazu i Miku , ja sam budala ako sam pazario kod njhega a nisam se raspitao. A sto se tice remontovanih testera ,da li je majstor samo ocistio , podesio, a prodaje kao da je kompletno remontovana , hm , kako da obican korisnik to zna ako testera dobro radi , opet ponavljam , renome prodavca .... bas sam se raspricao , poverenje je po meni glavna stvar , dzabe garancija ako ne mozes da je ostvaris