marko paracin
Član
Kolikoo ja znam, ne. Odneses je kad joj zafali nesto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Održavanje je tvoja obaveza, za savet i nešto slično, možeš da ih pozoveš...neka te dugo služi !da li sam u obavezi da testeru nosim u servis na neki obavezni redovan godišnji servis ( održavanje ).
da li sam u obavezi da testeru nosim u servis na neki obavezni redovan godišnji servis ( održavanje ).
Isao sam prekjuce za drva; imam stihl 026 i stihl ms230, na 26ici je skoro odradjena generalna tj. ceo motor nov, karburator i ugradjen dekompresor (fabricki nije imala); ovo je prvi put da je radila od sredjivanja, sto se tice snage dobre su obe ali je osetna prednost na strani ''stare'' stilke, koja je sluzila za obaranje i kasnije u paru sa ms 230 za secu na trupcice (tako nam bilo lakse da tovarimo ) Inace 26ica skoro duplo vise trosi od ms230... Sekli smo brest od oko 40-50cm u precniku.
Odakle ti ta opservacija koleginice?
Pre ce biti da je ugradjen 44.7, pa sada ima ms260..
ima MS260, ali ovde pričamo o starijoj S026
E sad ga i ti ... pa moram i ja , malo: ne verujem se piše odvojenoOtvori a ne rupe(rupa ima dno, a otvor je otvoren na obe strane).
Kuciste prihvata sva tri tipa cilindra. Uglavnom oni koji imaju 024/240 stavljaju cilindar 44/44.7, neverujem da bi neko radio obrnuto.