Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kaff kaffMeni je zanimljivo kad sam se raspitivao za H 555, kaze prodavac da moze da je prikaci na dijagnostiku i da vidi koliko je radila, na kojim obrtajima je radila, koliko se grejala, koliko je trosila itd. E sad, da li stvarno moze bas sve to, stvarno ne znam, ali u svakom slucaju bilo bi dobro da moze.
Ja kad bi naso negde ocuvanu, dobru za oko 400 evra, uzeo bi je sigurno.
Ne znam za koje potrebe trazis ,jer za 300 -350e moze se naci dobre profi masine,ako ti treba za kucu,to su vec ozbiljne pare da bi kupovao polovno,tu ti je Oleo - Mac najpriblizniji sa cenom.za nekih 400e uzimas novu masinu sa grancijom,jer novo je novo.
Husqa 560 xpg, moj jarane to je žaga koja nova košta 1.100-1200 eura, tako da ti je cijena više nego odlična - trči i kupuj to i miran duuugo godina
Ako nema u blizini sevisa.Oleo - Mac zaboravi,zapravo ne samo njih vec svaku koja bar u 20 km nema radnju.Za tih 50m (dakle,intezivna upotreba,poluprofi model,),a sto se cene nove serije Husqe,modeli 346xp 555xp,560xp,562xp su dvobojne,ubacena je siva nijansa na startnoj deklli i dekli maca i dosta su je ubrzali i povecali odnos snage/tezine,ali o dugovecnosti motora jos nema podataka jer se proizvodi tek par godina.Ako uzimas polovnu,moj ti je savet da ne dajes vise od 200-250e,bolje i sacekati i kupiti novo,sa garancijom i ostalim stvarima.
Поздрав свима, моја моторка је већ била неколико пута код мајстора и делимично су је поправили, а сад имам проблем јер ми је нефункционална са њом не могу да радим. Наиме пали ко мина и ради у леру међутим каа дајем гас она се гуши и нема снагу. Шта то може бити? Мајстори силне новце узеше а ништа од моторке. Стил моторка.
пише "stihl 028 av super"stole, izgleda da majstori ne znaju da nastelaju karburator, a mogu da budu razne sitnice. Koja je stilka u pitanju?
Ova H365 u ponudi je verovatno sastavljena od Jonsered 2165 kucista sa rukohvatom koje je crveno (to je sve jedan deo) i ostatak od H365. Veca je vaznost pitanja kako je i od cega sastavljena, nego razlika u boji. Jon.2165 i Hus.365 su identicne testere sa razlicito toniranom plastikom (u crveno ili narandzasto). Sve pasuje na klik.To je i moja namjera bila uzeti nesto do 250e al eto neda đavo mira. sto se toga tice ima sthil i husqvarna i viliger servisi a viliger je malo skup mislim prodaju motorku za duplo vise para nego mtd a ista motorka samo druge plastike a iskreno govoreci nedaju mi se pare na kineze. Mislim da se nismo razumili za ovo u vezi razlike u boji plastike evo sta ja konkretno mislim
http://www.olx.ba/artikal/17450646/husvarna-motorka/
model nije bitan naso sam na brzinu sliku naj bolje se vidi na cetvrtoj slici o cemu pricam.