S
Sumadinac-Gruzanin
Guest
Kakvi su Husqvarnini lanci ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobio sam je od ujaka (za dž ::namigivanjesavoris je napisao(la):Relja Krilati je napisao(la):Husqvarna 285 CD! Ja imam 480 CD, treba da je odnesem kod majstora, a nikako da to uradim. Dosta liče jedna na drugu, dok nisam video oznaku pomislio sam da su iste.
i kako si zadovoljan sa njom ?
ne isplati se ulagati u partnera,mnogo su loši,to ti govorim iz ličnog iskustva.dragannrt je napisao(la):jel zna neko ko drzi delove za partner testere u okolini beograda,dobio sam s55 kojoj treba da se promeni klip i karike....koliko to moze odprilike da kosta..![]()
crni gruja je napisao(la):ma za vece precnike neznam da li si ga video i radio sa njim ..stari "dolmar CC "to je cudo od motornjaka ja sam ga nasledio od pokojnog tasta a on od njegovog oca bez amortizera..![]()
Za Dolmar kontakt je:urban je napisao(la):e sad razlika izmedju dolmar lanca (i gde ima da se kupi i pošto) i orginal stihlovog iz lomine i ima li neki kontakt (neće se računati kao reklama)