S
Sumadinac-Gruzanin
Guest
Kakvi su Husqvarnini lanci ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobio sam je od ujaka (za dž ::namigivanje ali nije ispravna, fali joj deklo, ručka, kabal za svećicu i još neke sitnice. Tako da nisam imao priliku da je probam, mada ujak kaže da je odlična mašina. Kad je budem napravio (ako sve ostalo bude uredu) rećiću ti moje utiske.savoris je napisao(la):Relja Krilati je napisao(la):Husqvarna 285 CD! Ja imam 480 CD, treba da je odnesem kod majstora, a nikako da to uradim. Dosta liče jedna na drugu, dok nisam video oznaku pomislio sam da su iste.
i kako si zadovoljan sa njom ?
ne isplati se ulagati u partnera,mnogo su loši,to ti govorim iz ličnog iskustva.dragannrt je napisao(la):jel zna neko ko drzi delove za partner testere u okolini beograda,dobio sam s55 kojoj treba da se promeni klip i karike....koliko to moze odprilike da kosta..
crni gruja je napisao(la):ma za vece precnike neznam da li si ga video i radio sa njim ..stari "dolmar CC "to je cudo od motornjaka ja sam ga nasledio od pokojnog tasta a on od njegovog oca bez amortizera..
Za Dolmar kontakt je:urban je napisao(la):e sad razlika izmedju dolmar lanca (i gde ima da se kupi i pošto) i orginal stihlovog iz lomine i ima li neki kontakt (neće se računati kao reklama)