Kremator
Član
Slika od pre par godina, Partner s55 i stihl ms290...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam pre 3, 4 godine uzeo Villager i do sada nisam imao ni jedan jedini kvar, a poprilicno je koristim. Kostala je oko 110, 120 evra, nova. I mene su mnogi ubedjivali, nemoj uzimati, ali se ne kajem. Naravno dobro je imati bolju testeru, ali treba i platiti .Kineske pijacne ne dolaze u obzir,naravno tu spada i Villager.
I ja sam za to da uzme neku 017,018,netreba bolja jedino ako izleti za iste pare 021,023,025 ali tesko je to nekom ugurati u mozak.Video u oglasima Partner 340S za 110eura i neodustaje,hoce kakav takav brend ali da je novaLogika je kao zasto bi kupovao polovno kad ima nova za te pare,samo da nije i u ovu Partnerku upakovana neka kineska pijacna masina a spolja lepo obradjenaMa nek uzme polovnu dobro ocuvanu 018, 021, 023, 025.
Donose iz Nemacke ljudi cak i jedva koristene, to i da plati 150€, opet se isplati jer bar radi kako treba.
Sto se tice malih testera, i ja najradije koristim moju ms192t.
Sa svojih 3.5kg sa macom i gorivom, uzivancija raditi sve do 25cm debljine.
Potrosnja je smesna.
aman covece,to prosto nije tacno,a ti slobodno radi sa tvojim masina koliko i sta hoces i neka te sluze jos 100 godina,Ovo je forum i svako ima pravo na misljenje,ovo sto ti pises jednostavno ne stojiOpet ponavljam,svaka Stihl i Huskvarna je profesionalna testera.