Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ufff da budem iskren stvarno dobra kopija.... Samo mu je prica losa nemoguce je pronaci novu 038 bar ja tako mislim... A sto je naj gore neko ce da se zaleti i uzece je uz tu pricu...
Ne mora da znaci. Meni lici na original jer i ja kuci imam originalnu 038. Nemam bas vremena da sad gledam detalje na mojoj i ovoj i uporedjujem ali si u pravu da se danas vise ovaj model ne proizvodi. Ima slican koji ga je zamenio. Jedino da je ovo kupljeno ranije pa da je stajalo i nije upotrebljavana testera
Gresis,najvise kopirane testere su stihl i husqvarna.Moj burazer ima cistu kopiju husqvarne,kad je kupovao znao je i bilo mu je receno da je kopija i zato je upola cene.Testera radi odlicno i dan danas ali je daleko slabija od orginala,nema te ostrine na gasu i po plastici se vidi da to nije to.Ali radi....gledam u husgvarna prodavnici 200 evra mala testetica idealna za oko kuce...mislim da je pametnije uzeti nju na cekove nego kineza....za 100.150evra...pozdrav mislim da je Husgvarna jedina stvar koja nije kopija na trzisty