AcA OPEL
Član
Gde mogu da se nadju delovi za Oleo Mac?Konkretno stublina.Moj rodjak ima tu testeru,snaga oko 7ks,kaze mnogo dobra ali stublinu nigde ne moze da nadje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sto hoce da je kupi radnik iz Huskvarninog servisa znaci da je testera u dobrom stanju i da joj nije popustila kompresija i da je cilindar u dobrom stanju kao i klip i karike i treba verovatno traziti resenje u smesi ulja i benzina i stelovanju karburatora. Mozda se i sam karburator usled vibracija rasteluje, postoje X stvari koje treba pregledati i ispitati.
ja sam uvek zagovornik jace mesavine i to min 32ml/1L minimum za starije masine do 80 i neke 90.
U Kraljevu je jutros bila jedna H 281 xp za 350 eura i jedna H 340 za 200 eura, iako su obe poreklom iz Svajcarske nisam bas bio raspolozen da rizikujem, trenutno mi je srcu prirasla 357 xp ali nova i malo se natezem sa prodavcem na koliko ce rata da je proda..
Jel sa Jerotijevićem?U Kraljevu je jutros bila jedna H 281 xp za 350 eura i jedna H 340 za 200 eura, iako su obe poreklom iz Svajcarske nisam bas bio raspolozen da rizikujem, trenutno mi je srcu prirasla 357 xp ali nova i malo se natezem sa prodavcem na koliko ce rata da je proda..
Jesi zainteresovan mozda za husqvarnu 359? evo ti link za slike
http://poljoinfo.com/album.php?albumid=232