Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nema tu sta da se kaze...."IMT I ZMAJ pravi mali raj"Vise puta potvrdjeno na ovom forumu od ljudi koji imaju oba ili imaju Zetora a kazu da je IMT manji potrosac,e sad znamo ko je u plusu po konforu ako se porede stariji modeli.
ko to kaze ????? sta je 560??? sklop imt 539,,533 ,,,i ima malo 542, kamara gvozdja koja nemoze sama sebe da nosi kako treba a trosi kao RUSKI zil ,, ti naspi u svoj 560 20l goriva pa ori a ja cu u svoj 20l pa cemo vidijeti ?? po meni je 558 bolji za klasu upregni ti svoj traktor od 57 ks i ursusa od 52 pa ces vidijet razliku po svemupa u pravu si ko proda c360 mora da doda za 560
demantujem teZetor veci potrosac od 577?
milane provereno lezaj na snopu zato sto se tad zupcanik kosi prilikom prenosenja obrtnog momentakaze mi jedan majstor da na ursuzu c 360 .ima jedna mana .pocesto ispada iz 3 brzine,zbog cega to se desava?
59 ili 61, ovisno o godištuKoliko je konja zetor 6245
traktor je moj,pa dosta sam i ja ,al bio je majstor tu da mi uzubi reduktor,a sve ostalo je lako..Lepo uradjeno. Cijih ruku delo, tvojih ili si samo postavio slike?
hvala zemljak..Zemo lepo urađewno svaka čast.
heheh.. hvala vam drage kolege..E svaka ti dala..