kadliscepadne
Član
Nazalost nemam snimak tj nije korisceno, ali ove godine sigurno hoce. Da to je predvidjeno kao trimer da sisa travu, ali sam mu napravio i glavu za freziranje sa cetri noza, a sad ce se iskonstruisati ta cetka. Sve multi-funkcijonalno. neke svari su i promenjene, npr taj tocak je spusten nize i fiksan je i dizanje i spustanje je na dugme tj el motor. A sledece godine ce se praviti dodatak za zelenu rezidbu kao gsn Tomix sto ima samo manje naravno posto mi je visina zelene mase oko1,3m max,. TO ce biti veselo. Sad sam na samom pocetku projekta pravljenja za vucene freze za hondu f600 proracun brzine materijal itd u principu nista komplikovano.
Nazalost nemogu traktorom da obradjujem 40ak ari vinograda uski redovi, a o ceni prikljucaka za freze, stanju istih polovnih necu ni da govorim pa mi je jeftinije da napravim sam kompletan agregat. Uz to bolje da zaradi neku kintu strugar majstor nego neki nakupac koji je ojadi neku babu bud zasto.
Nazalost nemogu traktorom da obradjujem 40ak ari vinograda uski redovi, a o ceni prikljucaka za freze, stanju istih polovnih necu ni da govorim pa mi je jeftinije da napravim sam kompletan agregat. Uz to bolje da zaradi neku kintu strugar majstor nego neki nakupac koji je ojadi neku babu bud zasto.