mucobieno je napisao(la):ali nece da ju zanje...kloki je napisao(la):nepravim problem za red dva i ja pogrešim tamo vamo ali nikad ne dramim.
u stvari uopšte se nebunim može i celu da je poseje
baš tako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mucobieno je napisao(la):ali nece da ju zanje...kloki je napisao(la):nepravim problem za red dva i ja pogrešim tamo vamo ali nikad ne dramim.
u stvari uopšte se nebunim može i celu da je poseje
E pa nemam 100 jutara u 78 tabli,a i da imam sigurno neki komšija poseje svoju njivu pre mene pa ne moram svaku da marginjim.mityoo je napisao(la):A dali bi to radio da imaš 100 jutara u 78 tabli?
abro je napisao(la):Je.... ja pustim marker komsiji a on lepo onda nabije red na medu i izgovor mu kako nam nisu isti traktori itd. U sustini samo sam mu izvukao pravac ali ne jedim se previse naplatim to dogodine. Po meni su naj problematicnije komsije koje 3x naoru a polovicno razoru njivu, e kako to resavate da vas cujem. Muku mucim sa takvim komsijama, mada sam jednog priveo redu ali drugi mi se otima (meksi sam, u srodstvu smo).
abro je napisao(la):Pa prvu brazdu otvara 1 sporom bez gasa da slucajno ne baci koju grudvu u razor koji je on stvorio i u koji obavezno ulazi kad naorava. Slike ce vise reci, ali tek u prolece.
ako ja prvi orem, pre komsije, jednostavno taj prohod malo dublje pustim plug, i vise ga pa polugama odvrnem, da i prva brazda dosta baca, a ako sam dobar sa komsijom, po nekad i sa njegoe strane prodjem i nabacim na jarak, da nebi ja mislio hoce li on o5 odoravati ili razoravati... vise manje to je to...abro je napisao(la):Pa prvu brazdu otvara 1 sporom bez gasa da slucajno ne baci koju grudvu u razor koji je on stvorio i u koji obavezno ulazi kad naorava. Slike ce vise reci, ali tek u prolece.