Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav svim jagodarima,javljm se iz Bosne već par godina pratim ovaj forum i već par godina planiram sadnju jagoda ali nikako da počnem,međutim sad sam čvrsto odlučio da počnem pa me interesuje dali neko zna neku firmu u Bosni da prodaje sadni materijal ili ako je neko iz Bosne na forumu a da se bavi jagodama neka se javi mnogo bi mi značilo
Боље да ти не објашњавам пошто ми је то тек прва чашица, радим експериментално и први пут. сталон сам убо малим дрвеним рашљама "y" да га прилепим земљи и мало прекрио земљом у нади да ће тако пре пустити жилице. наравно касније се одсече сталон. то што тебе занима, занима и мене, па се надамо обојица да ће нас неко упутити и посаветовати.@stole77 primetio sam na slikama tvojih jagoda da imas casicu zemlje i stalon u njoj jel tako proizvodis rasadu? Jel moras zaseci stalon koji zatrpavas zemljom ili on jednostavno tu pusti korenje pa kasnije odsecec od maticne biljke?
Ako ti nije tesko da malo pojasnis to sto si radio![]()