Massey Ferguson

jel ima neko pojmao kombajnu mf 685s

jedan mi nudi upola cene ,nisam se zagrejao ja mog i tako prodajem jer za 9000 imam 170 sa tri hedera

pozzz svim forumasima novi sam na ovome forumu evo malo da se prectavim sa par slika

Stanisa je napisao(la):
Ima li neko iskustvo sa ovim kombajnom? :sta:
2vsmcea.jpg

2n7e8b9.jpg
Ovakav kombaj ima moj kum i pokazao se kao :D kombajn!!
Samo što mu je kum 4/5 puta lomio lulu za kipovanje!!
Post je spojen: [time]1259318266[/time]

j5w9l2.jpg

2edm4af.jpg

23vjp81.jpg

2hp3mm9.jpg
A ovaj MF mi se jako svidja!!
I ako nije tajna koliko je ::novac::

Nema tu šta da se komentariše, pitanje je da li ti je potreban toliki kombajn, ali ipak pitanje svih pitanja je da li si spreman da daš tolike ::novac:: i da li imaš tolike površine da ga uposliš, bilo tvoje bilo uslužno. Na oko nema tu zamerki, možda ima neki jeftiniji u toj nekoj klasi, npr New Holland bi bio možda 10% jeftiniji ali i to zavisi od opreme. Možda može biti mala nelagodnost ako ima colovne šrafove ali to nije problem. Ako imaš para i potrebe samo napred.

evo massey ferguson 507 starija generacija 3.60m zito suncokret i 3 vrste kukuruz i secka za slamu kabinu ja sam napravio.
2rrwaw9.jpg
157hsm9.jpg
30acsgz.jpg
2rrwaw9.jpg
34isg9l.jpg
motor perkins 105 ks, 5 slamotresa, secka za slamu original mf na remenje, bunker je fabricki, ulaz na dobu 105 cm, kukuruzni adapter original mf 3 vrste koje mogu da se steluju 70 cm / 80 cm. adaptacija za suncokret pasovala od zmaj kombajna.

@bnsbauer
daj jos malo podataka koj motor nosi , jel secka fabricka, jel to imas nadogradnju bunkera. koje prednje gume nosi, koliko slamotresa koja povrsina dresa . Sve ovo pitam jer imam njenog manjeg brata 487

Zna li neko gde se mogu naći gumice varijatora tj. mandžetne koje štite od prašine (nalaze se u "sredini varijatora")
MF 187 .

samo ako mozes u masfer agro ili da ti neko napravi po uzorku, i meni trebaju maj varijator nema mazalicu pa ga podmazuje svkao jutro uljem al se omasti i kais pa malo proklizava a i smanjujemu vek trajanja

pozdrav svim forumasima interesuje me dali neko zna neki masej slican ovom iz ban. novog sela ?

Rale 83 je napisao(la):
samo ako mozes u masfer agro ili da ti neko napravi po uzorku, i meni trebaju maj varijator nema mazalicu pa ga podmazuje svkao jutro uljem al se omasti i kais pa malo proklizava a i smanjujemu vek trajanja

Odakle su oni imaš li br. tel ili ko radi po uzorku ? :cao:

Nazad
Vrh