Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Zetva trajala efektivno sest dana...
Atar se ispraznio za osam dana. Ujutro pored salasa sve se kombajni obilaze, a uvece, kada pocne vlaga da pada i da se smrkava put Becej-Topola svetli kao u lunaparku od rotacionih svetala...
Trebam pomoc: zanimaju me prednosti i mane Massey-evih konbajna 750 i 530. Sve sto znate pisite. Prijatelj hoce da kupi, pa da cujemo na sta obratiti paznju.
Zasto? Ja bas saradjujem sa njim vec 10-ak godina i nikad nisam imao problema. Sve je bilo korektno i ispravno. I dobijem robu na cekanje i sto sta jos.
Nije problem meni Rakic, vise me brine cijena odrzavanja.
Rakic je ok,zna se sta je sredjeno a sta nije,konkretno ovaj kombajn nije remontovan,al delove ces tesko naci,a i skupi su,komplikovan je dosta,gledao sam ga ja nekad davno,dugo ga on prodaje...plus to je meni bila recena dosta manja cena nego sto je sad ceni,
Kolege potrebna mi je hitno pomoć. Imam problema na kombajnu MasseyFerguson 7242 Activa, sa elektro-magnetnim ventilom. Ne radi i ne mogu da podignem heder, pokidane su žice. Da li znate gde mogu da nabavim ovaj deo, zvao sam sve žive niko nema niti zna gde da nadjem. Ne znam ni koja je cena otprilike a žetva kreće za par dana! Molim vas za pomoć!
Koliko znam od kad ga je kupio samo jedan lezaj zamenjen i neki deo sto ubrizgava AdBlue remontovan.Uradio je ko zna koliko.Prezadovoljan i gazda i musterije.