Shadowlurker
Banned
Sabac 160 danas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Užice 174,00
Za hladnjacare ne znam,ali su zato ovi uvaljivaci hemije i raznoraznih cudotvornih djubriva sigurno dobro prosli.Oni su najvise i lozili narod dobrom cenom,da bi se malina polivala nemilice svim i svacim.[/QUOTE
xsale potpuno si u pravu citava srbija ovih kisnih dana oseca se na swich i teldor (malina sva blista iako je velika vlaga- nigde budji) malina je prskana nemilice pa se radujem danasnjem vetru koji ju je osusio i nadam se normalnoj temperaturi ( ne prvisokoj kako najavljuju u vestima danas )to ce sigurno vratiti cenu maline na normalu jer ovu prskanu ni beraci nisu probali ovih dana - nikada toliko swica u srbiji nije prodato i baceno na malinu nije ni cudo sto je cena sada takva kakva jeste pitam se ko ce tako prskanu da je jede?
Mislim da ste malo mnogooo prterali ...? neznam za sto ?
Jel (ne)jedes jabuke,kruske,limun, pomorandzu, banane,paradajz,krastavac itd...?Za hladnjacare ne znam,ali su zato ovi uvaljivaci hemije i raznoraznih cudotvornih djubriva sigurno dobro prosli.Oni su najvise i lozili narod dobrom cenom,da bi se malina polivala nemilice svim i svacim.[/QUOTE
xsale potpuno si u pravu citava srbija ovih kisnih dana oseca se na swich i teldor (malina sva blista iako je velika vlaga- nigde budji) malina je prskana nemilice pa se radujem danasnjem vetru koji ju je osusio i nadam se normalnoj temperaturi ( ne prvisokoj kako najavljuju u vestima danas )to ce sigurno vratiti cenu maline na normalu jer ovu prskanu ni beraci nisu probali ovih dana - nikada toliko swica u srbiji nije prodato i baceno na malinu nije ni cudo sto je cena sada takva kakva jeste pitam se ko ce tako prskanu da je jede?
Sent from my K013 using Tapatalk
Mislim da ste malo mnogooo prterali ...? neznam za sto ?
Pretera nego šta. Kod mene nije imalo ni jedne buđave a nije skoro prskana.
Današnji vetar je naneo štetu gore nego i jedan grad. Malina usled ovako toplog vetra zri sitna. Uz to je i stalo zrenje pa danas slabo šta stiže u hladnjaču. Radujem se kiši od ponedeljka.
Strpljen-spashen, polako ljudi, bice cena sigurno oko 200 ili vise dinara, poznajem mnogo ljudi koji se bave malinarstvom dugo godina, svi do jednog su mi rekli da se ne brinu za cenu jer na kraju berbe uvek isplate preko 200 din/kg
Gde je to u Bajinoj Basti 180?Sabac 165 kes, Bajina Basta 180 akontna.