MALINA-berba i cena 2016

Nije 140 već 170 i juče i danas. Juče znam coveka koji je u Jevremovcu kod Šapca predavao po 170 a danas sam ja u Lipolistu predao 1.5t po 170. A u Jevremovcu je i danas 170, provereno.

Sent from my BlackBerry Z3 using Tapatalk.

Otprilike je kako gde i kako kad, tj kako ko koga za*ebe, Elixir je Ponedeljak i Utorak placao po 140.

Sta drzava radi postenom radniku .Uvek najmanju zaradu imaju proizvodjaci svi ostali su na vecem dobitku.Kod nas ubise cenu visnje 40 i 25 din sramota. A i sa malinom ce biti izgleda isto

Sta drzava radi postenom radniku .Uvek najmanju zaradu imaju proizvodjaci svi ostali su na vecem dobitku.Kod nas ubise cenu visnje 40 i 25 din sramota. A i sa malinom ce biti izgleda isto
Drzava ne stiti seljaka(proizvodjaca) oni stite samo one od kojih imaju koristi tj mogu da strpaju neki dinar u dzep... Jedino resenje su udruzenja ili zadruge. Krajnje resenje su mini hladnjace za svoje potrebe. Nisu samo visnju unistili sa cenom nego i malinu a tek kupina kad dodje najavili su da cak nece ni biti otkupa... Sta li ce ti ljudi da rade....

Za hladnjacare ne znam,ali su zato ovi uvaljivaci hemije i raznoraznih cudotvornih djubriva sigurno dobro prosli.Oni su najvise i lozili narod dobrom cenom,da bi se malina polivala nemilice svim i svacim.[/QUOTE
xsale potpuno si u pravu citava srbija ovih kisnih dana oseca se na swich i teldor (malina sva blista iako je velika vlaga- nigde budji) malina je prskana nemilice pa se radujem danasnjem vetru koji ju je osusio i nadam se normalnoj temperaturi ( ne prvisokoj kako najavljuju u vestima danas )to ce sigurno vratiti cenu maline na normalu jer ovu prskanu ni beraci nisu probali ovih dana - nikada toliko swica u srbiji nije prodato i baceno na malinu nije ni cudo sto je cena sada takva kakva jeste pitam se ko ce tako prskanu da je jede?

kod nas i dalje 157 resili ove godine da uzmu malinu za male pare

Ljudi moji dokle cete da kukate vise, dokle cete druge da krivite za svoju sudbinu, zasto se ne organizujete, koliko godina jos treba da prodje... Covek je jedan pisao ovde na forumu kako su oni tu u Bosni uradili...
Koja druga resenja postoje?
Ako vam se ne svidja cena nemojte im davati, niko vas ne tera... Ima li hladnjaca koje vam mogu usluzno zamrznuti, ima li slobodnih hladnjaca koje se mogu zakupiti, u tom kraju sigurno nesto moze da se nadje, neko resenje postoji... Budite aktivni, borite se, posmatrajte problem i protivnika iz drugog ugla, onda mozda mozete da racunate da mozete i da pobedite...

U pravu si,umesto saveznika oni (hladnjacari) su definitivno protivnici,i treba uci u hladni rat. U nasem slucaju moze se dobiti jedino sopstvenim hladnjacama.

U Surdulici je hladnjacar zvani Zamba rekao da je konacna cena za ovu godinu 140 din. Ovo je velika sramota, a i prevara! Udri po seljaka...

U Basti (Elixir food),cena se nije menjala od pocetka,160 dinara u hladnjaci,za vilamet a 175 za miker. S tim sto ditektor hladnjace kaze da ne zna kolika ce biti krajnja cena.

Nazad
Vrh