Ivan VB
Član
Tu akontnu cenu daje Mondi Vrdila kod Kraljeva, 150 din + 5 din za prevoz
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Jesi isao da predas malinu tamo,ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu akontnu cenu daje Mondi Vrdila kod Kraljeva, 150 din + 5 din za prevoz
lepo je to za hladnjace ali tu je monopol od 2-3 glavne hladnjace... neces moci da izvezes 1kg maline blokirace te ko od salepopravljaju se i visnja i sljiva a za malinu praviti hladnjace,cuvaati robu i na kraju krajeva skupljanje vise proizvodjaca pa izvoz...
Koja je poenta ovakvih dezinformacija?240-260 cena maline pouzdan izvor. moguca max cena ove godine 280 din sve zavisi od kolicine. tako da ljudi bez panike, bice dobra cena ali i manje roda od prosle god.
Koje je poenta ovakvih dezinformacija?Imam 99 posto tacnu informaciju da ce Stanic platiti preko dva evra... (ako nekoga interesuje napisacu na pp) ali mnogo je nezahvalno ovako pricati o ceni kada nista jos nema na papiru. Najbolje je na kraju sezone prelistati i videti ko je bio upravu.
Koja je poenta ovakvih dezinformacija?Stanic je izasao sa cenon od 243 din,decko...
Ovo jeste početna cena, danas mi je javljeno,ali na otvoren račun se uvek računa zadnja cena. Ja sa njima imam ugovor. Uveravaju me da ovo nije konačna cena i da će rasti cena proporcijalno. Oni su dosta korektni i konkretni po nekim mojim ranijim dogovaranjima sa njima. Ja sa njima imam ugovor o organskoj proizvodnji maline, i od njih dobijam bespovratna sredstva za održavanje malinjaka. Ugovorom sam u obavezi da im isporučim 80% ukupne proizvodnje. Nadam se da ćemo lepo sarađivati.Tu cenu mi je rekla gospodja koja se javila na tel. lako mozes i sam proveriti, verujem da ti nije problem da nadjes broj, ako hoces mogu ti poslati na pp
ne znam samo gde je ta cena od 214 ja koliko znam jos niko sa cenom nije izasao cak ni ovi za kes table pored puta stoje ali bez cene ja sam i danas predao nema cene...AJmo Arilje 214 dinara POCETNAAAA!!! (necu napisati kod koga,zbog hladnjacara koji prate ovaj forum,nek crknu od muke,hahahaha)