Malina - berba i cena 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izasao Stanic sa krajnom cenom vilamet 170 na terenu i 177 pred hladnjacm od prvog do zadnjeg dana ovo je sramota sta nam rade a nasi samo cute idu kao na sstanke a proteste odlazu i sad sam ubedjen da ce ova cena i ostati
Gazda Ljubojevic, Sirogojno-kompani i dalje na pocetnoj ceni 150,sa tvrdnjom da nece menjati cenu!

@slavis 0101

covece mnogo si dosadan i mnogo smaras i zamaras ljude po forumu. Moze li ovako? Ako bude kao sto ti kazes ja se banujem sam sa foruma ali ako ne budes u pravu necu da vidim jednu poruku od tebe mesec dana!!! MOZE????

Kod mene i dalje vilamet 165, miker 220, samo kako miker sporo zri ja cu ga brati jos mesec dana.

@slavis 0101

covece mnogo si dosadan i mnogo smaras i zamaras ljude po forumu. Moze li ovako? Ako bude kao sto ti kazes ja se banujem sam sa foruma ali ako ne budes u pravu necu da vidim jednu poruku od tebe mesec dana!!! MOZE????
evo upravo sam dobio zvanicnu cenu u kraljevu 35

- - - - - - - - - -

ja nemam krtice ali ako pogledas da su cene polako pocele oko 50 a polako krenula kisa znaci cena pada

- - - - - - - - - -

a malinu sam napisao pre 1,5 mesec 1,5e a neko 3&,nemam nameru da lazem ljude to vidimo i sami da kupina 50 u vecini mesta a kisa ce to malo da spusti pa posle podigne i do 100 i na kraju uhvatis prosek 70-80 zavisi kad ti stizu,pisem za cacanku kupinu.a tebe smaraju ovi sto pisu neralno kad vide da svi kradu oni misle da ce da dobiju nagradu,ne uzece i ovo

- - - - - - - - - -

u pitanju je hladnjaca kod kv-vrdila 35din zvanicna cena,nadam se da su pogresili iskreno,nisam pesimista ali u ovom j.... ni optimista kad vidim sta se radi

- - - - - - - - - -

hocu da ne pisem nikakve komentare a cenu koju vidim licno napisacu,ne da pisem rekla kazala i neke krtice ni prognoze vec samo cenu i gde je ta cena,tako moze,nemoj da se banujes nema potrebe,znaci od mene gde vidim cenu tj gde ja dajem a ima 15 hladnjaca u redu dobicete cenu jer ovde je o cenama a ne koliko je trebala i koliko se izvozi,1,1 se izvozi kupina najlosijeg kvaliteta u cisternama ali to nama nista ne znaci

jel istina da je ivanjici isplaceno sve po 150 din i da ce im resto biti uplaceno ako se digne cena

ovaj forum vec duze vreme nepratim ponekad se ukljucim,posto je stara garda uglavnom napustila,juce sam imao predzadnje branje maline i ovde u Krupnju je sa 200 oborena na 150,malina je bila odlicnog kvaliteta bar kod mene a zbog se ovih razlicitih cena,neznam sta da kazem,kod mene je prosek bio195 din i imao sam oko 2t, u nemackim marketima 250g malina+kupina 2,5e

Poslednja izmena:
Ljubojevic je platio i onog profesora,(da mu ne pominjem ime), znaju ariljci koga, da napravi onu kalkulaciju gde kilogram proizvedene maline kosta 69 din. To je javna tajna.
Kod mene berba vilameta zavrsena, na priznanicama je ostalo 150 din, mada sam cuo da ce sve biti isplaceno po 170 din. Polka tek pocinje, ali cenu na priznanici jos ne pisu.

Pa dal se moze konacno znati ta cenica za ovogodisnji rod?! Oni resili da ukradu,drzava ih u tome podrzava,daj tu cenu vise i da zavrsimo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh