Malina - berba i cena 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U modernizaciju hladnjače, čiji je kapacitet 3.600 tona, "Deskur“ je do sada uložio 300.000 evra.

"U želji da uz postojeću opremu za hlađenje na vodu imamo alternativu, u prvoj fazi, u novu opremu za hlađenje na vazduh uložili smo 100.000 evra. A sad gradimo novi kancelarijski objekat koji će sa kompletnom opremom koštati još 200.000 evra", ističe Nikosavićeva.

Noo cooment !

u B.Basti hladnjaca "Elixir fud" Sabac (najveci otkupljivac na nasem podrucju) izasla sa akontnim cenama STRASNIM Vilamet I klasa-155 II-klasa 135, miker I-klasa 170 II-klasa 150. Samo da coveka ubiju u pojam i da poludis nacisto. Kao kazu da ce se menjati skoro svaki dan, ali izaci sa ovim cenama je sramota.

Pozdravite Gospodju Đinđić i onog Petrovića.To je njihova firmica preko onog posrednika sto je prodao 30% udela u Viktorija grupi kao da se posveti porodicnom biznisu.Oni su kupili i zorku sve je to DS-ovo.Kao on imao tad para sa dvadeset i kusur godina da bude tridesetoprocentni partner u viktoriji sa ebrd i jos jednim likom NIJE NEGO.Inace Elixir grupa kupila i kod nas hladnjacu ledenice koja se MISTERIOZNO zapalila ALOOOO HLADNJACA malo pre kupovine.Kad vide da mogu da rade sta hoce gotovo.Srecom kod nas ima jos jedan jak otkpljivac STANIC iz arilja pa ne mogu bas toliko da budu bezobrazni.Takodje dosta ljudi u arilju ima i mini hladnjace pa kad vide da nema maline na otkupu dizace to oni samo polako

OVO IZJAVLJUJE TA NEKA DIVLJAKUSA IZ DESKURA.
PA MAJKU JOJ NJENU NENORMALNU KOGA BRE FARBA ORIGINAL ISAO 3,3 EVRA ko zna koliko je roland bio.

PREZASIĆENO TRŽIŠTE
U Čileu i Poljskoj sve su veće površine pod zasadima maline. I u Ukrajini ova proizvodnja je dostigla 30.000 tona, u Bugarskoj 20.000. I Bosna je blizu te cifre. Zato smatram da Srbija ne treba da širi proizvodnju malina, jer postoji opasnost da tržište bude prezasićeno - kaže Nikosavićeva.
Kada je o izvoznim cenama reč, objašnjava da su se prošlogodišnje kretale od 2,50 do 2,65 za rolend, sitno pakovanje, i 1,90 evra za griz. Ovogodišnje otkupne cene još nisu formirane.

LJUDI ja citam ovo i ne verujem.Sta nas snadje sad ce i tamo neki svetski olos da nas zajebava pored ovog naseg.

Poslednja izmena:
Pusti to sta si cuo,to su uglavnom izmisljotine,pisi koliko je kod tebe sto znas,a koliko je u Pozegi napisace neko ko je otud.Evo na temi kupine napisa covek da je cuo da je u Sapcu 150 malina,a kod mene je otkupno mesto i cena je 230

da da,pisao sam o tome da se lome o pocetnoj 130-150 kao sto vidite ta cena je negde i nije ih sramota.to su ovi jaci a ovi manji idu skoro dupko vise,cena od 230 je ok ali ako se ne pomire i ne spuste svuda na 150.

jedino ako ne bude monopola,smem sada da potpisem da malina nece biti ispod 250,a ako bude nakupaca ocekujem mnogo vecu cenu..
krtica me nije dosad prevarilia

vidis da je 230 na otkupmom mestu kod xsaleta.to je manje od 250,ne potpisuj jos nista opasna situacija,tek pocele moze sad da se plati i 250 al ako ide za poplavljena mesta i dogovore se?

- - - - - - - - - -

kakvi monopoli kakvi karteli nema toga samo mice i neljutise covece,u krajnjem slucaju domine

vidis da je 230 na otkupmom mestu kod xsaleta.to je manje od 250,ne potpisuj jos nista opasna situacija,tek pocele moze sad da se plati i 250 al ako ide za poplavljena mesta i dogovore se?

- - - - - - - - - -

kakvi monopoli kakvi karteli nema toga samo mice i neljutise covece,u krajnjem slucaju domine
hvalati sto sime dobro zasmejao,sledecih sedam dana necu morati da idem u pozorste niti gledam crtane filmove :haha:
p.s.da ti doticna Dragana Nikosavić nije kakav rod?

- - - - - - - - - -

Ali danas krenuli i sverceri da uzimaju masovno ,a do sad ih nije uopste bilo zbog nekih kao potvrda da nisu iz poplavljenih podrucja i placaju 270 .I rade punom parom.

ne,daleko bilo,nisam ni cuo sta ta prica niti me zanima,zasmejao mozda ali to je pocetna cena a zbog cega jbm ga,jbm sve politicare i bivse i sadasnje i one sto su dali ostavke bem im ..ter svima.imaces ovde pozoriste nema potrebe da ides.

- - - - - - - - - -

Ali danas krenuli i sverceri da uzimaju masovno ,a do sad ih nije uopste bilo zbog nekih kao potvrda da nisu iz poplavljenih podrucja i placaju 270 .I rade punom parom.
e to je ta cena na koju moze da se potpisuje:ppozdrav: ma krenuce samo da se ne pomire a cena jeste zvanicna ta eliksirova mozda tako mora ko zna sta se mulja,

Pusti to sta si cuo,to su uglavnom izmisljotine,pisi koliko je kod tebe sto znas,a koliko je u Pozegi napisace neko ko je otud.Evo na temi kupine napisa covek da je cuo da je u Sapcu 150 malina,a kod mene je otkupno mesto i cena je 230

XSALE, da je bogda da su izmisljotine, evo upravo drzim otpremnicu VILAMET I KLASA- 155,00.

u B.Basti hladnjaca "Elixir fud" Sabac (najveci otkupljivac na nasem podrucju) izasla sa akontnim cenama STRASNIM Vilamet I klasa-155 II-klasa 135, miker I-klasa 170 II-klasa 150. Samo da coveka ubiju u pojam i da poludis nacisto. Kao kazu da ce se menjati skoro svaki dan, ali izaci sa ovim cenama je sramota.

Ne bih ja,njima, jednog kila predao,pa neka drze na 100 dinara. Ima budala,hvala Bogu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh