Malina - berba i cena 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pole cime da prihranjujem novu malinu posle npk. Ti sigurno imas vise iakustva od mene u tome pa bih te molio da mi odgovoris na ovo pitanje u twmi radovi. Hvala
(Ako mozes i ceo proces da napises sta kad bacatu i kad prskati i cime za zastitu)

Ja imam jos1 h nove samo jednom sam joj dao kpk tecno djubrivo DOMATRU i jednom 20 l pripravak od koprive malo kasnim jer se ne stize da joj dam fito ferta 10-40-10+Me ovih dana joj dajem 20-ak kg /h u 2-3 navrata naravno uz dodavanje tecnog od koprive dvoumim se dali da povecam dozu od 20 l po tretmanu.

Nesto je bolje ako Vam nije skupo KSC kombinacije Austruijsko...? Smatram da je sad naj vaznije korenov sistem ojacati... I novi lastari koji su presli 1 m eliminisati ih ako pored ima bar 1 manji . to pod uslovom da imate kpk.

Ako se ponove vreli dani mislim da treba joj dati Kalcijum nitrata + Magnisala i folijarno nesto od Amino kiselina ,humusni kisel,i bilo sta od organskih mikro organizama..._? Sa rezervom ovo shvatite jer je ovo moje LICNO sagledavanje problema.

Oh Admin prebaci te ovo u RADOVI U MALINJAKU...

Odlucio sam da u petak berem za Croops po dogovorenoj ceni 250 +?

Sale pozzz. kako napreduje. Ima li robeeee.

A sto se tice predhodnika ....ne obazirite se na njega nije on hladnjacar smem se kladiti... on je samo poltron,ulizic..VEOMA veran pas cuvar svog gazde hladnjacara, koji laaje na tudja usta..... imam ih petoricu u svom bliskom okruzenju i komsiluku .. koje malo coool-iram a malo ih raspalim da kevcu vise i bolje. Bas je steta sto ovi moji nisu edukovani za kompo i Guugl ....tek bi se nacitali pravih Gluposti.

Kod nas valjda 235 sa prevozom,nisam video svojim ocima,ali drug juceo brao i kaze ta cena istaknuta,ako je tako ja PREZADOVOLJAN:osmeh: Bice dosta:ppozdrav:

kod nas uzicu 158 pa dal je moguce trgo agent u karanu danas u 12 predata malina

- - - - - - - - - -

hoce li ko sta odgovoriti da li je moguce da je cena 158 din ili ste svi u malinama

Danas predali po 200 +12 din za prevoz po kg .Ovo je dobra cena,neka ovako i ostane nemam nista protiv.

sto da nije moguca kad se u beogradu kod mene na kvantasu prodaje na gajbice po 250 din a neka veoma krupna po 330 din jutros dobio informaciju od komsije drzi tezge na dve pijace ljudi pa nemojte je poklanjati bogamu , ja dobro prolazim sa kutijicama od 0.250 grama 80 din kom kad pogledas 4 u kilo izadje 320 din . jedna kutijica 6 din znaci 296 din kilo

a sto pises da je 150 onda?

- - - - - - - - - -

i daj,ne lazi

- - - - - - - - - -

cene istaknute u hladnjacama u arilju i pozegi 150 dinara za vilamet a za miker 170 dn kazu akontne cene

A sto lazes,majke ti?

- - - - - - - - - -

e pa za pojedine koji misle da su pametni a ipak su maloumni i misle da ce da izvucu cenu,e pa neces da izvuces jer ja tako kazem.to sto ces ti nekog da ignorises i ne znam zasto i pises,dal je neko sarlatan a ne znas sta to i znaci video si po informacijama ko je koje imao, sto se pice novopecenih gazda,jer nekog zabole sto berac radi za 15e,mene ne,jer hladnjacare vece zabole sto meni maa cena NE,jel beraca zabole sto se meni ne isplati NE,e pa uzmes napravis hladnjacu i napravi ti 0,5e i zaradi a ne moras sa 200 vagona napravi sa 20t a to ti je 10000e ako mislis da je to i njima cista para,e bracete bez da se bunite jer ste pojedini nepismeni i nerazumni,1,5:osmeh: pa crknite sarlatani i dziberi

ovaj je lud.. jel moze neko da ga ukloni sa ovog foruma?

ponavljam sta sam napisao prekjuce (cene istaknute u hladnjacama u arilju i pozegi 150 dinara za vilamet a za miker 170 dn kazu akontne cene ) , neka se jave forumasi iz ovih krajeva pa ce potvrditi, ali za one koji me nazivaju lazovom na ovom formumu objasnicu rec "akontne" cene sto znaci cena na kraju moze biti 350 dinara i vise po kilogrmu ili 150 dinara po kilogramu i nikako manja , videcemo berba tek prestoji...ponuda i potraznja....

ponavljam sta sam napisao prekjuce (cene istaknute u hladnjacama u arilju i pozegi 150 dinara za vilamet a za miker 170 dn kazu akontne cene ) , neka se jave forumasi iz ovih krajeva pa ce potvrditi, ali za one koji me nazivaju lazovom na ovom formumu objasnicu rec "akontne" cene sto znaci cena na kraju moze biti 350 dinara i vise po kilogrmu ili 150 dinara po kilogramu i nikako manja , videcemo berba tek prestoji...ponuda i potraznja....
Ti znas iz mataruske banje da je u Arilju 170 dinara a ja to ne znam,niti bilo ko od nas... cekaj covece,sta se desava s tobom? CEne u Arilju i dalje N.E.M.A. Kapito?

B.Basta "eliksir" Sabac i dalje ne promenjene cene, vilamet 155, miker 170. Malina nikad bolja nije bila, ali oni se jos prave ludi (ili bezobrazni).

nemoj bzv npadati coveka,proveri koja je hlajadjaca sinoc istakla 158 din akotnu cenu tu kod tebe...to je proverena informacija.sad sam zvao I proverio...
Vladan.Spas ne obaziri se na komentare

Ajde kad si toliko vec pametan,obelodani i nama koja je to hladnjaca u pitanju,da i mi znamo. Al ako slazes,javno cu najvecim lazovcinama da nazovem i tebe i ovog drugog. Nisam jos uvek al ajde reci koja je to hladnjaca,ima da odem licno i da vidim svojim ocima pa da dodjem ovde da ti kazem da lazes.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh