Mala,pa šta?

Des que tu auras(j'espere) ton cheval, mets qqs photos sur le forum.

Ps:ma fille aussi aimerai en avoir un, mais elle, parle de poney. Pour l'instant nous n'avons pas les moyens.... :cao:

Je crois que le cheval n'est pas pour bientôt...Peux-être que en ce moment c'est une questions d'argents...?Mais bon,je suis patiente. :cao:

Salutation à votre fille.

K'akeaux ne znaju, brrratée Zokidrrrum? Koleginica prrriča o konjoslavovima i nešteaux o tomée kako je strrrpljiva. :D Mada c'est i meni čini da c'est ovdée kuva neka zaverrra? ne pensez-vous pas? :haha:

C'est vrai je ne connais pas tous les Français ici..... Nzm dal sam pogodio, ali Zoki je 100% u pravu... Attila je pravi poliglota, njega razumemo na svim jezicima :haha: :haha: :haha:

Umetnost, moj frer Dukanac! Umetnost! :D :haha:

Ma samo nek pričaju i na Bantu jeziku ako hoće, a mi bi mogli da pokupimo nešto usput. Koliko jezika znaš - toliko vrediš. ::namigivanje::

MiniParaga je napisao(la):
Je crois que le cheval n'est pas pour bientôt...Peux-être que en ce moment c'est une questions d'argents...?Mais bon,je suis patiente. :cao:

Salutation à votre fille.
Merci c'est gentil

@ svi ostali
pa meni je francuski maternji jezik, a tema je "mala pa sta" koju je MiniParaga postavila a posto ona barata francuskim jezikom bolje nego i ja sam, sebi sam dozvolio pisanje na francuskom.
Nadam se da mi nece niko zameriti. :cao:

Dobro dosla!!!! Lepo je videti mlade ljude ovde! Verujem da ce ti forum pomoci!
Sto se tice konja nemoj da zuris! Lepo odvedi dedu na Novosadski sajam i pokazimu izlozbu konja! Dok lupis dlanom o dlan imaces nekog lepotana u tvom dvoristu!!! :D

@Igor578-Nadam se da se ne ljutiš?!Mogu ti reći da sam vrlo ponosna što nosim taj status! ::namigivanje::
@Vlada-Omoljica-Hvala i na podršci i na informaciji. :cao:
@filipkc-Hvala! :D
@futurefarming-Hvala!Jedno pitanje...Jeste li našli konja,pošto sam videla da tražite rasu koja i nije baš zastupljena ovde? :sta: :cao:

Dragi forumaši,ja se izvinjavam što nisam bila 2 sedmice aktivna na forumu.Bila sam u Bugarskoj na zimovanju sa porodicom.Čim odledi napolju begam u selo,da (kako sam obećala tati) slikam njegove ovčice(Ill de France). :cao:

@futurefarming-Super!A to za persiranje...Naravno ako tako žrliš.Ja to iz poštovanja prema starijima. :D
@Igor578-Odlično.Mada ću i ja ostariti,i neko će uzeti moj ''status'',kao što sam ja tebi! :D

Nazad
Vrh