Mala,pa šta?

MiniParaga

Novajlija
Učlanjen(a)
2 Okt 2010
Poruka
19
Zdravo forumaši!

Zovem se Andrea i zavolela sam ovaj forum zahvaljujući mom tati (framboise-na forumu) koji provodi čitave dane ovde!
Učlanila sam se jer sam veliki ljubitelj životinja,pogotovu konja i pasa-i želim da saznam više o njima.Inače imam trinaest godina i imam psa(Jenny-zlatni retriver) i ''nagovaram'' dedu da mi kupi konja! :osmeh:
Toliko od mene za sada ...

:cao:

samo se nadam da vam nece ovo doneti svadju, i otimanje oko kompjutera, ravnopravno ga delite ::namigivanje::

dobodosla, zelimo ti dug boravak kod nas, nadam se da ces cuti koju pametnu ovde, a sa vremenom, da ces i ti nekoga posavetovati...

@Nikola.KV-Hvala!Samo da znate da neće biti lako! ::namigivanje::
@mucobieno-Hvala!Bez brige,nema svađe i nema deljenja-jer ja sam šef kući (Kad sam sama... :haha: )
@smedic-Hvala i bolje vas našla!
@Bora-Hvala Boro! :ppozdrav:
@pidikanac-Hvala!Naravno da se moram podruditi oko škole da bi dobila svog konjića(za sada su sve petice)!!! :osmeh:
@Kosjerac-Hvala komšija! :cao:
@Zoran Kostović-Hvala!Na dobrom sam putu(barem mislim...)!
@francuz-Merci francuz!D'abord le cheval et les photos c'est pas un problème ! ::namigivanje::
@Dukanac-Hvala, i bolje vas našla!

Hvala svima na podršci,prijatno sam iznenađena ! ::svaka cast::

:sjasi:

Eh pa znam i ja francuski!

Božurr! Dobrreaux namm dochla! Nadam c'est d'ćesh uskoreaux d'obiti toga chevala! A d'otad c'est L'epo provodie na forumu! :D :cao:

Ne postoji taj jezik koji se ne da tečno govoriti na Srpskom! ::namigivanje:: :haha:

Nazad
Vrh